Xρήστες των Pixel 7 κάνουν παράπονα για scrolling bug

pixel 7, Xρήστες των Pixel 7 κάνουν παράπονα για scrolling bug

Mε το καλημέρα της κυκλοφορίας των Pixel 7 smartphones της Google ξεκίνησαν τα παράπονα από τους χρήστες. Πιο συγκεκριμένα, ορισμένοι χρήστες του Reddit παραπονιούνται για ένα σφάλμα με το scrolling στις συσκευές της ολοκαίνουργιας σειράς. Μερικές φορές το scrolling φτάνει πιο κάτω από όσο θα έπρεπε ή δεν μετακινεί την οθόνη καθόλου.

Ένας Redditor με το όνομα χρήστη click4dylan αναφέρει χαρακτηριστικά: “Το Pixel 7 Pro και το Pixel 6 Pro δίπλα-δίπλα εδώ και η κύλιση στο 6 Pro είναι πολύ πιο συνεπής και ομαλή.” Ο PizzaCatLover έγραψε: “Στο Pixel 7 Pro το scrolling είναι άβολο και ασυνεπές σε σύγκριση με το S20 + μου. Αυτό είναι τόσο περίεργο. Θα κουνήσω την οθόνη για scrolling και θα σταματήσει κάπως, σαν να μην φτάνει η ώθηση για να μετακινηθεί όπως θα έπρεπε. Θα έλεγα ότι το νιώθω “σωστό” ίσως μια φορά στις δέκα. Νόμιζα ότι ήμουν μόνο εγώ.”

Ο χρήστης προσθέτει ότι η λειτουργία προστασίας οθόνης χειροτερεύει τα πράγματα και η απενεργοποίηση του ρυθμού ανανέωσης 120 Hz (Smooth Display) δεν βοηθά. Έχει όμως μια θεωρία. “Η θεωρία μου είναι ότι είναι υπερβολικά ευαίσθητο στην κίνηση προς τα πίσω, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δυσκολεύτηκα να σύρω προς τα αριστερά και προς τα δεξιά για να απομακρύνω τις ειδοποιήσεις. Αν δεν το κάνεις ακριβώς σωστά, δεν θέλει να το αφαιρέσει. Είναι σαν να το κάνει να κουμπώνει πίσω… Αυτό είναι τόσο τρομερά απογοητευτικό, ειλικρινά κάνει όλο αυτό το τηλέφωνο ενοχλητικό στη χρήση.”

Ενώ τα περισσότερα από τα παράπονα αφορούσαν την κύλιση στο Pixel 7 Pro, ορισμένοι χρήστες του Pixel 7 είχαν επίσης αυτό το πρόβλημα. Αν και δεν διαπιστώνουν όλοι οι χρήστες ότι η ενημέρωση συστήματος που βρέθηκε στα τηλέφωνα ακριβώς έξω από το κουτί τους βοήθησε, άλλοι λένε ότι αυτή η συμπεριφορά έχει εξαφανιστεί μετά την εγκατάστασή της. Ο PizzaCatLover, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι η ενημέρωση των 78 MB δεν σταμάτησε καθόλου το πρόβλημα.

Ένας χρήστης είπε ότι η απενεργοποίηση της ομαλής οθόνης βοήθησε. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι για πολλούς, η επιστροφή στην ανανέωση οθόνης 60 Hz από τα 120 Hz είναι δύσκολη.

Ένας άλλος χρήστης του Reddit, ο YoungPlumming, λέει: “Το scrolling στο app drawer και τις ρυθμίσεις φαίνεται πολύ ομαλή, αλλά όταν είμαι στο Twitter ή στο Reddit αισθάνομαι πολύ ασταθής. Απλώς κατάλαβα ότι οι εφαρμογές δεν είχαν βελτιστοποιηθεί ακόμα ή κάτι τέτοιο . Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει μια λύση για όλους σύντομα.”

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.