Nexus 5, Νέα έκδοση σε κίτρινο χρώμα;

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της κόκκινης έκδοσης του Nexus 5 και όπως φαίνεται μία νέα κίτρινη έκδοση πρόκειται να προστεθεί στις επιλογές των καταναλωτών. Σύμφωνα με ένα screenshot που δημοσιεύτηκε από το Android Police, το νέο χρώμα παρουσιάστηκε για λίγη ώρα στην περιγραφή της συσκευής στο official Android website.

Η αναγραφή της νέας απόχρωσης αφαιρέθηκε λίγο αργότερα από την περιγραφή, όμως το Android Police πρόλαβε να τραβήξει το screenshot και να μας το παρουσιάσει.

Φυσικά, θα πρέπει να περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση η οποία θα επαληθεύει την νέα κίτρινη έκδοση.

Πως σας φαίνεται η νέα απόχρωση του Nexus 5;

*Στην φωτογραφία απεικονίζεται το Nexus 5 με μία κίτρινη bumper case.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Ιουνίου 2014 14:36

Σχόλια

  • Τι καιδια μπορεί να ειναι για να κάθονται να διαβάζουν και να ξαναδιαβάζουν περιγραφές κινητών για να βρουν τέτοιες αλλαγές κ να βγάλουν screenshots...

  • Προφανώς δε διαβάζουν 24 ώρες το 24ωρο την περιγραφή του Nexus (που πιθανότατα θα κρατούν στα χέρια τους). Απλά κάποιος τους είπε ότι "καταλαθος" για 5-10 λεπτά θα εμφανιστεί το νέο χρώμα οπότε κάντε αυτό που ξέρετε...

  • Βρε παιδιά ένα ακόμα τρολάρισμα (ή διαφήμιση, όπως θες πες το) της Google είναι αυτό το οποίο σχετίζεται με την νέα έκδοση του Android που ανακοινώθηκε προχτές, δηλαδή κάποιο κίτρινο γλυκό που ξεκινάει από L (LemonPie, Lollipop, ή κάτι τέτοιο)

  • Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά την Ελλάδα συνεχίζουν να την έχουν γραμμένη. Εδώ στην ελλαδα ούτε το λευκό δεν εχει κυκλοφορήσει επίσημα. Υπάρχουν το skroutz το ξέρω αλλά ούτε εκεί δεν βρίσκεις το κόκκινο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.