Smartphones

YU Yunicorn: Ανακοινώθηκε με MediaTek Helio P10 και τιμή 192 δολάρια

Η YU ανακοίνωσε επίσημα το νέο mid-range smartphone, το οποίο έρχεται να ανταγωνιστεί το Xiaomi Redmi Note 3. Έρχεται με ενσωματωμένη οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή MediaTek Helio P10, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης.

Το YU Yunicorn έχει κάμερα 13 Megapixel με PDAF, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη και μπαταρία 4000mAh.

Τρέχει αυτό που η YU αποκαλεί Android On Steroids (AOS) και ουσιαστικά είναι stock Android Lollipop με την προσθήκη διάφορων χαρακτηριστικών. Μεταξύ αυτών είναι η υπηρεσία Around YU 2.0 που σου επιτρέπει να παραγγείλεις φαγητό, να ψωνίσεις online, να κλείσεις εισιτήρια/ξενοδοχεία και να καλέσεις ταξί, χωρίς να χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένα τα ξεχωριστά apps που θα επιτελούσαν μια από αυτές τις λειτουργίες. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα της υπηρεσία YU Wallet για online πληρωμές.

Το YU Yunicorn θα διατεθεί σε ασημί, χρυσό και το χρώμα του γραφίτη. Η τιμή του στην Ινδία είναι στα 192 δολάρια και οι πωλήσεις ξεκινούν από 7 Ιουνίου.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.