Smartphones

Τα smartphones της ZOPO επίσημα στην Ελλάδα από την Volte-Tel Communications

Η ZOPO ξεκινάει επίσημα την διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα, αποκλειστικά μέσω του δικτύου πωλήσεων της Volte-Tel Communications η οποία αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων ZOPO σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα smartphones της ZOPO θα έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση σε όσα η ίδια προμηθεύει (έκδοση VGR). Επιλεγμένα μοντέλα της εταιρείας ZOPO θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Cyta Ελλάδος.

Σχετικά με την Zopo
H Zopo Future Technology Co, LTD είναι κατασκευάστρια εταιρεία, η οποία έπειτα από μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στον χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών, το 2008 αποφάσισε να επεκταθεί και στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, συνεργαζόμενη με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, αναλαμβάνοντας την παραγωγή εξ ολοκλήρου ή και μέρη κινητών τηλεφώνων. Το 2012 η ZOPO παρουσιάζει το πρώτο της smartphone, και στο εξής ασχολείται συστηματικά με την κατασκευή smartphones δίνοντας μεγάλη σημασία στην ποιότητα, την αξιοπιστία αλλά και στην υγεία, εστιάζοντας στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα ακτινοβολίας των συσκευών της (SAR – Specific absorption rate – Ρυθμός Ειδικής Απορρόφησης).

Επεξεργάστηκε την 20 Μαρτίου 2018 9:20

Σχόλια

  • Υπάρχει ακόμα η Zopo; Κρίμα, είχαν ξεκινήσει δυνατά το 2012. Αλλά.. κάπου χάθηκε η μπάλα και δεν ξαναβρέθηκε ποτέ..

  • Θυμάμαι το zp998 που το διαφήμιζαν σαν πρώτο οκταπυρηνο.Απλα τραγικό ,ήχος ,GPS,σήμα όλα τρισαθλια.Δεν ξέρω εάν μετά από τόσο καιρό έχουν βελτιωθεί,αλλά πολύ αμφιβάλω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.