Smartphones

ZTE Axon 20 5G: Πόσο φαίνεται η under-display selfie κάμερα;

Η ZTE κέρδισε τις εντυπώσεις με το ZTE Axon 20 5G, το πρώτο smartphone στον κόσμο με under-display selfie, κάτι που παλεύουν εδώ και καιρό και άλλες εταιρείες, όπως η Xiaomi, για να φέρουν στην αγορά, αλλά δε μπόρεσαν μέχρι τώρα. Όμως, η ερώτηση είναι κατά πόσο είναι εμφανές το κόψιμο για τη selfie κάμερα.

Ο @StationChat μας δίνει τις πρώτες εικόνες του ZTE Axon 20 5G από κοντά, ώστε να δούμε με ποιον τρόπο έχει καταφέρει η ΖΤΕ να κρύψει την κάμερα. Όπως βλέπουμε, στο σημείο που βρίσκεται η selfie της συσκευής υπάρχει μία μικρή διαφορά σε σχέση με την υπόλοιπη οθόνη, η οποία δε θεωρούμε ότι φαίνεται τόσο πολύ. Ο ίδιος μας έδωσε και μία πιο κοντινή λήψη της οθόνης, όπου βλέπουμε ότι η οθόνη στην περιοχή της κάμερας είναι 720p και όχι FHD+ όπως στην υπόλοιπη οθόνη.

Αυτό σημαίνει ότι σε εκείνη την περιοχή τα pixel έχουν ελαφρώς διαφορετική διάταξη, σε σχέση με τη διάταξη τύπου delta των pixels στην υπόλοιπη οθόνη. Κάτω από την οθόνη της περιοχής της selfie υπάρχουν εξαρτήματα για ξεχωριστό έλεγχο της οθόνης, το οποίο δε μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι. Όπως και να έχει, δε φαίνεται κάτι που θα ενοχλεί τους χρήστες σε καθημερινή χρήση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Σεπτεμβρίου 2020 18:34

Σχόλια

  • Με μικροσκοπιο η απο καμερα φαινεται η διαφορα. Οπως και να εχει, ειναι καλυτερο απο τις τρυπες και τα notch που ειχαμε τα τελευταια χρονια. Ειναι καινοτομο , οπως και οι αισθητηρες αποτυπωματος οι οποιοι εξελιχθηκαν. Η ποιοτητα της φωτογραφιας φαινεται καλυτερη απο σελφι ενος παλιοτερου κινητου. Σιγουρα θα βελτιωθει με τη σειρα του κι αυτο, αφου θα ακολουθησουν κι αλλες εταιρειες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.