Smartphones

ZTE Axon M με διπλή οθόνη 5.2 ιντσών Full HD

Αυτό είναι το ZTE Axon M με δύο οθόνες αφής 5.2 ιντσών ανάλυσης Full HD και “πτυσσόμενο” σχεδιασμό τύπου clamshell που μπορεί να λειτουργήσει είτε σαν μια ενιαία οθόνη με διαγώνιο 6.75 ιτνσών, είτε σαν δυο οθόνες μια μπροστά και μια πίσω.

Το Axon M προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας και της Αμερικής και ενσωματώνει τον γνωστό μας τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Έχει κάμερα 20 Megapixel με φακό Sony Exmor RS και δυνατότητα λήψης βίντεο 4K.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3180 mAh και φορτίζει μέσω της θύρας USB Type-C η οποία υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση Quick Charge 3.0. Έχει βάρος 230 γρ. και πάχος όταν είναι κλειστό, 12.1 χλστ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Οκτωβρίου 2017 22:12

Σχόλια

  • Δεν είχε βγει ένα παρόμοιο κινητό τηλέφωνο πριν κάποια χρόνια; Νομίζω ήταν απο την Sharp. Θυμάται κανένας τίποτα;

  • Η Sony θυμάμαι είχε βγάλει ένα παρόμοιο μηχάνημα χρόνια πριν αν δεν κάνω λάθος είχε Android 3 μα δεν πήγε καλά λόγω ασυμβατότητας των εφαρμογών και αλλά προβλήματα που είχαν σαν αποτέλεσμα την έγκαταλήψη της προσπάθειας.

  • Πολύ καλή υλοποίηση με άπειρες δυνατότητες ... το μόνο αρνητικό ... η μπαταρία δεν νομίζω να βγάζει μισή μέρα με τις 2 οθόνες ...μπράβων στη ZTE που μας δείχνει κάτι το διαφορετικό !!!

  • Ευχαριστώ πολύ manos.d. Ναι τώρα το θυμήθηκα. Και μετά απο όλα αυτά τα χρόνια έχουμε πάλι την ίδια εφαρμογή. Αναρωτιέμαι τι θα αλλάξει αυτήν την φορά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.