ZTE Axon Multy: Αναδιπλούμενο smartphone τον Οκτώβριο;

ZTE Axon Multy αναδιπλούμενο smartphone, ZTE Axon Multy: Αναδιπλούμενο smartphone τον Οκτώβριο;

Το ZTE Axon Multy, το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone ίσως κάνει την εμφάνισή του τον Οκτώβριο από τη ZTE. Τα παραπάνω αναφέρει το Android Authority επικαλούμενο αποκλειστικές πηγές προσκείμενες στην υπόθεση.

Aν κάτι τέτοιο ισχύει, το ZTE Axon Multy (ή M) θα νικήσει τη Samsung -η οποία πρόσφατα έλαβε πιστοποίηση για το Samsung Galaxy X- και θα εμφανίσει κάτι πραγματικά καινοτομικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ZTE Axon Multy θα έρχεται με δύο Full HD οθόνες, οι οποίες όταν η συσκευή θα είναι εντελώς ανοιχτή θα έχει μέγεθος 6.8 ίντσες ανάλυσης 2160 x 1920 pixels.

Η ανάλυση αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα η αναλογία να είναι σχεδόν 1:1, κάτι που θα δίνει τη δυνατότητα στο smartphone να μετατρέπεται σε ένα σχετικά τετράγωνο tablet. Εκτός από τις λεπτομέρειες για τις οθόνες και την πιθανή ονομασία, το Android Authority δεν αναφέρει άλλες λεπτομέρειες.

Για το λανσάρισμα, με δεδομένο ότι η ZTE έχει κανονίσει προϊοντική εκδήλωση στις 17 Οκτωβρίου, είναι πολύ πιθανό να λανσαριστεί τότε.

Παρόλο που δεν υπάρχουν λεπτομέρειες από τη ZTE, η εταιρεία πάντως πραγματοποιεί εκδήλωση μόνο σε high-end συσκευές κι όχι σε entry-level ή mid-range.

Απομένουν λίγες ημέρες για να μάθουμε αν όντως η ZTE θα καταφέρει να νικήσει όντως τη Samsung, η οποία αναμένεται εδώ και καιρό να είναι η πρώτη που θα παρουσιάσει μια τέτοια συσκευή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sp

Είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Από ό,τι κατάλαβα στο ZTE θα ειναι 2 οθόνες οι οποίες θα ενώνονται και θα κανουν ταμπλετ. Στη δε Samsung θα ειναι μια οθόνη η οποία θα διπλώνει. Είναι 2 διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι το ΖΤΕ είναι αναδιπλούμενο με την ένοια του foldable και bendable όπως φιμολογήται για την Samsung.

Stathis

Αν είναι μια συσκευή που μια ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗ οθόνη ξεδιπλώνει και κάνει ένα tablet τότε “σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι το ΖΤΕ είναι αναδιπλούμενο” (βάζουμε και το “bendable” σαν λέξη για να έχουμε δικαιολογία για ότι είπαμε) Λογική ενός fanboy…. το αναδιπλούμενο δεν μπορούμε να το πούμε αναδιπλούμενο (γιατί απλά δεν το έφτιαξε η εταιρία που γουστάρουμε). Μάλιστα. Όχι φίλε.. ΑΥΤΟ είναι αναδιπλούμενο.. αυτό είναι που θα περίμεναν οι περισσότεροι, ένα κινητό που θα γίνεται και tablet και όχι ένα κινητό που απο φουσκωμένες 3,5 ιντζες γίνεται νορμαλ 5 (κάποιοι άλλοι ίσως προτιμούν της samsung και καλά κάνουν και οι 2 συσκευές χρειάζονται στην αγορά). Μια τέτοια συσκευή άλλωστε ευαγγελιζόταν η samsung σε promo βιντεάκια πριν κάποια χρόνια κάποτε και τότε ήταν πρωτοποριακό αν έβγαινε και το περιμέναμε πως και πως και τώρα αν το βγάλει άλλος πρώτος “δεν” γιατί δεν είναι η Samsung? Έλεος βρε παιδιά μην σας τυφλώνει το fanboyλίκι σας δεν είστε μέτοχοι στις εταιρίες… Το θέμα είναι να είναι πραγματικά αναδιπλούμενη η οθόνη μέσα γιατί συσκευές που απλά ήταν 2 χωρισμένες οθόνες που δήθεν ενώνονταν όταν άνοιγαν έχουν παρουσιαστεί χρόνια πριν χωρίς επιτυχία. Μακάρι να είναι όπως φανταζόμαστε και να πιάσει κιόλας ώστε να… Συνέχεια »

bezilys

Μόνο εμένα δεν μας αρέσει η ιδέα του αναδιπλουμενο κινητού!? Δεν ξέρω με γυρνάει κάτι χρόνια πίσω που τα κινητά κλείναν σαν καπάκια τουαλέτας, που χώριζε τα πλήκτρα από την οθόνη!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.