ZTE Blade II, Αποκαλύφθηκε Αγγλία, το θέλουμε και Ελλάδα

Το ZTE Blade II (San Francisco II) επιβεβαιώθηκε κατά λάθος από την αγγλική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Orange. Μπορεί αυτή τη στιγμή να το έχει “κατεβάσει” από την ηλεκτρονική της σελίδα όμως καταφέραμε να μάθουμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Συνεχίζει να έχει οθόνη αφής 3.5 ιντσών 480×800 pixels, κάμερα 5 Megapixel με LED flash αντί για 3.2, μνήμη RAM 512ΜΒ και επεξεργαστή 800MHz αντί για 600MHz.

Το San Francisco II από τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει δεύτερη μπροστινή κάμερα και θα τρέχει Android 2.3 Gingerbread από το κουτί.

Το Orange San Francisco που κυκλοφορεί στην Αγγλία είναι ένα ZTE Blade με οθόνη AMOLED αντί για LCD και με μνήμη RAM 512MB αντί για 256ΜΒ που έχει το δικό μας το ελληνικό Blade. Το San Francisco ΙΙ είναι πιθανό να το δούμε στη χώρα μας ως ZTE Blade II και ευχόμαστε να έχεις τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το αγγλικό και να μην έρθει λειψό!

Εσείς τι περιμένατε από το ZTE Blade II;

, ZTE Blade II, Αποκαλύφθηκε Αγγλία, το θέλουμε και Ελλάδα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sokopa

φοβερό! αν έρθει και σε τιμη 200-250 οπως το προηγουμενο θα ειναι το καλύτερο!!!

marios

Περίμενα τουλάχιστον 1ghz επεξεργαστή..

Θα δείξει η τιμή του πόσο θα αξίζει!

marios

@sokopa

Αδερφέ το IdeosX5pro έχει 200 και είναι αρκετά καλύτερο σε specs..

Αν έρθει με τιμή πάνω από 200, δεν πρόκειτε να πουλήσει..

πασχαλης

150 οπως το προηγουμενο..και πολλα ειναι!συνελθετε μερικοι!ενας χρονος περασε απ το blade η τεχνολογια εξελισσεται!

Χρηστος

αν μας το φερουν σε τιμη εως και 250€ νομιζω προκειται για μια καλη λυση!

ΜΑΝΟΣ

Ο επεξεργαστής πρέπει να είναι ο ίδιος αλλά υπερχρονισμένος οποτε η μόνη διαφορα θα είναι στην κάμερα.
Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με το blade μου και θα το κρατήσω όσο με πάει.
Και κάτι άλλο το πρώτο blade ίσως να πάρει official την 2.3.

Mr_Wizard

Αν έρθει κάτω από 200 €, είναι must…

leon

Το πολύ 170-180€ πρέπει να πάει η τιμή του.

enigma

Δυστυχώς για αυτούς ενώ έκαναν δυναμικό μπάσιμο στην ελληνική αγορά μετά έμειναν στάσιμοι…Η huawei ξεκίνησε με λιγότερο καλά προϊόντα αλλά από την εμφάνιση του Χ5 είναι μακράν μπροστά…Πόσο μάλλον από την στιγμή που έβγαλε το Pro με νέο επεξεργαστή στα 1ghz, χωρίς υπερχρονισμό του παλιού, 4αρα οθόνη και ίδια τιμή 200euro….

Και αν μπορείς να δουλέψεις με την 3άρα του mini πας σε αυτό όπου έχει πολύ καλή κάμερα, οθόνη κ.α.

dxdydz

Αν μου το παρουσίαζαν ως ζτε “κάτι αλλο” θα ταν βλακεια! αν όμως το φέρουν οπου είχαν το κανονικό zte στην ίδια τιμή όπως με το x5 και χ5 pro είναι πολύ καλή κίνηση. 800αρης σημαίνει ο επεξαργαστής του x5? θα χει flash 10.1?

Δαμιανός Καλανίδης

Φαντάζεστε να παει η RAM διπλάσια με πατέντα όπως στο προηγούμενο απο 512 MB σε 1024 MB? axaxaxxaax

argiris

Μαρκετιστικες δουλειες.Πολλοι εχουμε κανει το blade μας ετσι.Θελαμε ενα με 4ara οθονη.Παντως με ανοικτη ακροαση και ηχο υπαρχει καποιο προβλημα δεν ξερω μπορω να κανω κατι?

giannis chania

Μοιάζει λίγο με sony ericsson , πάντως είναι πιο όμορφο απο το προηγούμενο.

Νίκος Κ

Kώστα αυτό που γράφεις για τις AMOLED οθόνες είναι λίγο ανακριβές, η αλήθεια είναι πως οι πρώτες παρτίδες του San Francisco είχαν AMOLED, και εξαντλήθηκαν σχετικά γρήγορα. Οι επόμενες παρτίδες είναι με οθόνη TFT-LCD όπως και στη χώρα μας.

Δαμιανός Καλανίδης

Αφου έχει και μπροστινή οθόνη ετοιμαστείτε και για free βιντεοκλήσεις με Skype! 😀

ikostas

Οπως λεει και ο φιλος “Νικος Κλεει”, στην Αγγλια μονο οι πρωτες παρτίδες ηταν με οθονες AMOLED. Απο ενα διαστημα και μετα κυκλοφορουσε και εκει με τις LCD οθονες (αυτες που εχουμε και εδω Ελλαδα).

Ακόμα και για την μνημη Ram που εκει ειναι 512 ενω εδω ειναι μονο 256, φταιει το γεγονος οτι μας ερχεται με κλειδωμενη μνημη στα 256, ενω με οδηγο hack που υπαρχει στο xda μπορει να ξεκληδωθει ολοκληρη η μνημη (δηλαδη να χρησιμοποιουνται και τα 512 mb Ram της συσκευης).

μαρινος

200 must…?Ρε παιδια εκει εξω υπαρχει ξερετε το wave wave 2 που ειναι 1000 φορες καλυτερο…!Απο αυτο σας γραφω!!

Νίκος Κ

Kώστα δεν ήθελα να σε προσβάλλω, αλλά η φράση “Το Orange San Francisco που κυκλοφορεί στην Αγγλία είναι ένα ZTE Blade με οθόνη AMOLED αντί για LCD” είναι σχετικά ανακριβής για το λόγο που ανέφερα. Αν δεν κάνω λάθος μόνο οι 2 πρώτες παρτίδες ήταν με AMOLED, και γι αυτό στο ebay είναι και πιο ακριβά αυτά τα μοντέλα.

Στα του San Francisco 2, νομίζω ότι θα πρέπει να μην έχει τιμή πάνω από 120 ευρώ, κυρίως λόγω παλιάς τεχνολογίας επεξεργαστή. Γενικά πάντως φαίνεται ένα αξιοπρεπέστατο low end smartphone και η προσθήκη flash και μπροστινής κάμερας είναι σημαντικές βελτιώσεις.

Stavros

Παλι εβαλαν τον απαρχαιωμενο armv6 vfp (δεν υποστιριζει πολλες εφαρμογες και flash player αν και ειναι dead)…απο 600 στα 800mhz κλαιν μαιν…υπαρχουν και καλυτερες επιλογες στα ιδια λεφτα οπως huawei x5 pro με 1ghz

fred

Αν εχει κατω απο 200€ θα ειναι τελειο

Δημητρης

εμενα παλι δν ξερω γτ αλλα μ μοιαζει σε χπερια ραγ πολυ στο ντιζαιν παντα…

πασχαλης

ξυπνατε να μη σας κοροιδευουν οι εταιριες..αλλος λεει 250..που πα ρε?

150 ΜΑΧ

Dimitris

Χαλαρώστε ρε σιγά μην έχει κ πενήντα ευρω!συγκρίνετε κινητά που κυκλοφορούν καιρό κ έχουν πέσει οι τιμές τους.όταν κυκλοφορήσει καλώς ή κακώς χαλάρά πάνω από τα 220€

leon

Τώρα παίρνεις Samsung Galaxy S Plus στα 279euro και συ θα δώσεις 220 για το Blade II ???
20euro παραπάνω από την τωρινή τιμή του Blade 1 και πολύ του είναι!!!!

πασχαλης

και 250 απο mediamartk το απλο S…Που ειναι κλασεις ανωτερο..μη τρελαθουμε…

kostis

ειλκρινα ρε παιδια…πειτε μου….ναι σε εσας το λεω που μιλατε για τιμες απο 200 και πανω….ειπαμε η οικονομικη κριση χτυπησε στην τσεπη…αλλα και στο μυαλο??? το skate με την 4.3 οθονη και ακριβως τα αλλα specs ιδια ειναι στα 239 και παλι για μενα αστοχη τιμολογηση οταν μπορεις με 199 να πας στο ideos x5 pro η να δωσεις κατι λιγα παραπανω και να πας στο galaxy s1. ελεος δηλαδη….ειναι ντροπη τετοια αμαθεια οταν υποτιθεται οτι εχετε.και ενα ινγερνετ να ενημερωνεστε…τι να πω…. τσ τσ τσ…

giannis chania

Ελπίζω να έχουν βελτιωσει και την ποιότητα της κάμερας σε αυτο , αλλα πλέον τα χαρακτηριστικά του είναι ξεπερασμένα και να δουμε βεβαία και ποτε θα κυκλοφορήσει. Δηλαδη αν έρθει σε 6 μήνες απο σήμερα ,δεν θα πρέπει να κάνει πάνω απο 120 ευρω.

sayian

Μου αρεσει που το συγκρινατε και με το ideos x5 που μπροστα στις amoled οθονες ειναι σαν να μην εχει οθονη…

Κατα τα αλλα το galaxy s παραμενει η βελτιστη λυση σε αυτα τα χρηματα

minas

αν θα ερθει στα 250 euro δεν θα πουλιση…και σιγα τ διαφορες με το προιγουμενο..στα 180 το κοβο εγω..κοστα ξερεισς τπτ για το samsung galaxy s2 lte..αν θα ερθει κ ποτε?

Eaglos

Πάνω από 100 Ευρώ είναι κοροϊδία με αυτά τα χαρακτηριστικά

kostas

Το πολύ 150€ να έδινα….

Τακης

Θα το προτιμήσω αν γράφει 720p, αλλά οχι όπως το Χ5 για παράδειγμα.
Δίνω & 45€ παραπάνω απ’ οτι κόστισε το παλιό.
Μέχρι εκεί.
Το ideos, που το έχει φίλος, σε σχέση με το τωρινό λεπίδι που έχω εγω, είναι γκουμούτσα & από οθόνη χάλια. Βίντεο επίσης τραβάει χάλια.
Του το είχα προτείνει και με βρίζει συνεχώς γιατί δεν του είπα να πάρει blade… επεξεργαστικώς είναι ανώτερο, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

panos----

εχει και απο το κουτι 2.3!!!

teo

Εγω παντως το παραγγειλα απο αγγλια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.