ZTE Blade II, Επίσημα με τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και βίντεο

Η αγγλική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Orange UK ανακοίνωσε επίσημα την ύπαρξη και διάθεση του San Francisco II του Android smartphone που γνωρίσαμε στην Ελλάδα με κάποια διαφοροποιήσεις ως ZTE Blade. Το ZTE Blade II λοιπόν έχει οθόνη 3.5 ίντσες ανάλυσης 800×480 pixels, επεξεργαστή 800MHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 5 Megapixel με LED flash, δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις, ραδιόφωνο FM και τρέχει Android 2.3.5 Gigerbread.

Στην Αγγλία θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο. Για τη χώρα μας δεν έχουμε ακόμα κάποια πληροφόρηση. Μόλις μάθουμε θα σας ενημερώσουμε. Πως το βλέπετε το Blade II;

ZTE Blade II
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.5 Gingerbread
Επεξεργαστής: 800MHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.5 ίντσες, LCD, 800×480 pixels, capacitive
Κάμερα: 5 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: ?
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 16GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, Radio FM
Μπαταρία: Talk Time 4.5 hours, Standby Time: 10 days
Διαστάσεις: 117×58.5×10.6 χλστ.
Βάρος: 120 γρ.

, ZTE Blade II, Επίσημα με τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και βίντεο

, ZTE Blade II, Επίσημα με τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και βίντεο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
enigma

Αν δεν ειπωθεί τιμή δεν βγάζεις συμπεράσματα….Κοινώς αν μου πεις 100euro θα σου πω ευκαιρία…Αν όμως πεις 300euro θα πω κλεψιά και 200+ τσιμπημένο αρκετά…

Aρης

170 euro το κοστολογω για αρχικη τιμη και το blade I να πεσει στα 139 περιπου
σε κανα 1-2 μηνες θα πεσει στα 149 το blade II για να ειναι στην κανονικη του τιμη 🙂

Techfan

Το πρώτο κινητό εδώ και πολύ καιρό που δέχεται μόνο μέχρι 16gb microsd… Περίεργο αυτό…

Ωστόσο, αν κοστίζει στα πλαίσια του huawei ideos pro… το blade2 είναι καλύτερη επιλογή.

Κρίνοντας από το blade 1 , θα γίνει ανάρπαστο με την βοήθεια των custom roms και πιθανότατα και του νέου ICS.

ΧΡΗΣΤΟΣ

θα το φερει η wind οπως εκανε και με το blade 1?

Konstantinos

Είναι πολύ άσχημο κατά τη γνώμη μου.

sofoklas

arm v6 τελικα ο επεξεργαστης… αν ειναι μεχρι 150 ευρω θα παει καλα, αλλιως με 200 παιρνεις το Χ5 pro με arm v7 επεξεργαστη στο 1GHz που υποστηριζει κανονικα flash και 3,8 ιντσες οθονη.

mitsosand

Πολύ μικρή αναβάθμιση για το χρόνο που πέρασε από το πρώτο blade κατά τη γνώμη μου

kostis

@Techfan (μηπως πρεπει να αλλαξεις nick…? φιλικα παντα…) πως ειναι δυνατον πες μου ειλκρινα να συγκρινεις το blade 2 με το huawei ideos x5 pro οταν το δευτερο εχει πολυ καλυτερη οθονη πολυ ανωτερο επεξεργαστη εγγραφη βιντεο 720p και αλλα που δεν θα κατσω να γραψω….ρεκορ αστοχιας το ποστ σου…..

Sotiris

+1 Οτι ειπε ο kostis .

Γιάννης

Πολύ άσχημο! Πιο ωραίο ήταν το Blade! (σε σχέση με αυτό, γιατί αλλιώς….)

stefos

Το πρωτο μοντελο της σειρας ηταν πιο ωραιο.αυτο κανει μπαμ οτι ειναι κινεζικο!

Δαμιανός Καλανίδης

Στο βίντεο λέει 99 λιρες στο pay as you go
Στο site της orange κινητά που κάνουν 89 λίρες στο ίδιο πρόγραμα Ελλάδα κάνουν 149 ευρώ.
Άρα να αναμένετε μια τιμή 170+-10 ευρώ.. 😉

runner

Μια χαρα κινητακι φαινεται. Αν ερθει τελικα Ελλαδα, πανω απο 170-180 δεν θα πουλησει.

FaTaL

Ξαναζεσταμένο φαγητό. Αν έρθει με αρχική τιμή όσο το πρώτο blade, οι κατοχοι του πρώτου δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο για να το αγοράσουν. Όσοι θέλουν φτηνό κινητάκι με σχετικά φρέσκο λειτουργικό, καλύτερα να περιμένουν να δουν τι υποστήριξη θα υπάρχει στο android 4 και μετά να πάρουν αποφάσεις.

Manos

Φυσικά και θα πουλήσει εξάλλου η wind έχει βάλει στόχο να εξαπατήσει τους πάντες…
όταν πήγα στη wind (Mall αγίου Δημητριού) ο υπάλληλος προσπαθούσε να με πείσει επί 5 λεπτά πως το zte skate είναι διπλοπύρινο sta 800 MHz και πως το έβγαλε η zte για να “χτυπήσει” το iphone4s… Στο τέλος μου είπε “έχω πουλήσει πολλά zte skate διπλοπύρηνα..” που να ξέραν οι άνθρωποι…

Aρης

@manos
εγω κανω πως και πως να μου κατσει ενας τετοιος πωλητης να τον δουλεψω ψιλο γαζι.
ενας απο τους λογους που αξιζει να ψωνιζεις live..κριμα που το χω κοψει και αγοραζω κατα 99,8% μεσω internet χαχ…

Manos

Αρη αυτό έκανα μπήκα μέσα και το έπαιζα άσχετος και ψάρωσε ο πωλητής και μου έλεγε οτι θες… πάντως εντάξει είμαι σίγουρος οτι η wind παραπληροφορεί τους υπαλλήλους για να φαίνονται πιο πιστικοί στις μλκιες π θα λένε στο κόσμο… στο τέλος αφού τον αμφισβήτησα μερικές φορές παραλίγο να μου ορκιστεί κιόλας..
Το κορυφαίο άκου τώρα… μπαίνω στα public (Multirama) από δίπλα και πάω στο iphone4s και έψαχνα το siri να το δοκιμάσω.. μετά από 1 λεπτό έρχεται ο υπάλληλος (τα γνωστα εξυπηρετήστε..) μη στα πολύλογο ήρθαν 2 υπάλληλοι και ψάχνανε το siri xaxaxaxaxaxaxax
στη τελική δε τον βρήκαν κ έφυγα…

Manos

Βλαχακη μου είπαν στα public οτι οι θήκες του iphone4s κάνουν κ στο παλιό, μέτα τους είπα για τα πλαινα κουμπια κ μου έριξαν άκυρο οι ψαραδες

Techfan

Αρχικα, δεν εχω εμπιστοσυνη στην Huawei με το ideos x5 που ηταν προβληματικο. Το Blade 1 ηταν αξιοπιστο, κατι που με τις ρομς το αγαπησαν. Εκει στηριχτηκα. Για εμενα,λοιπον, που δεν θελω να κανω φυγουρα ως νεοπλουτος, αξιζει το Zte blade2. Εγω ξερω απο τεχνολογια, αλλα απεχθανωμαι την ελλειψη ουσιωδους αγορας.

Stratos T

Ειλικρινά και 120 ευρώ γι’αυτό το κινητό είναι πολλά…. δεν έχει κανένα απολύτως χαρακτηριστικό που να αξίζει την προσοχή κάποιου αγοραστή… οπτικά μοιάζει σαν συσκευή 5ετίας.

kostis

@techfan για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα. το οτι μια συσκευη μπορει να βγει προβληματικη δεν. εχει να κανει με το αν ειναι ουσιωδη αγορα. ενδεικτικα να σου πω οτι παρα πολλα κοματια του blade βγηκαν προβληματικα (πρωην υπαλληλος wind αρκετα χρονια)

Christos

Συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο σχόλιο του enigma! @Stratos T διαφωνώ μαζί σου! Τα 120€ είναι καλή τιμή. Τι άλλο μπορείς να αγοράσεις στην Ελλάδα με αυτά τα χρήματα? Εγώ και με 150€ θα το χτύπαγα άνετα…

Giannischania

Σίγουρα όποιος έχει το blade 1, δεν νομίζω οτι αξίζει να το δώσει και να πάρει αυτο. Αν είχε μεγαλύτερη οθόνη και γρηγοροτερη CPU θα το σκεφτομουνα, μέχρι 160 ευρω το πολύ.

Mic31

Όταν πουλιέται σκέτη συσκευή το SE Neo V από τη βονταφον με 199 ευρώ, τα 120 για το Blade II θα είναι υπερβολή. Μάλλον ξεχνάμε τη συχνότητα που τα επιστρέφαμε στη WIND τους πρώτους μήνες!!

takis1994

χλωμο , αφου παιρνεις xperia neo , με 199ε

TechviewGr (Iphonias)

Με αφήνει παγερα αδιάφορο γιατι η ΖΤΕ κάνει τα κινητά τις ΨΗΣΤΙΕΡΕΣ!!!! (όπως η Sony ericcson και ακολουθούν Apple και huawei με λίγο πάνω λίγο κάτω) αλλα δεν πειραζει
καλο φαίνεστε για 130-150 το Παρα πολυ 800mHz καλο πάνω κάτω
Παιδιά τώρα όμως λίγο σοβαρά και μην με Πειται κολλημένο η Apple hater η fan boy δεν σας ολιγομοιαζουν τα χαρακτηριστικά με αυτά του iPhone 4…

eleonora

Πανω απο 135ευρω αν κανει αυτο το κινητο,θα ειναι πολυ κοροϊδια να το αγορασει καποιος πραγματικα.Οσο για το design του,ειναι προφανες οτι η zte αντεγραψε το sony ericsson a8i,που κυκλοφορησε μονο στη Κινα.

Για του λογου το αληθες:

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4330&idPhone2=3497

Μεχρι και οι διαστασεις του ειναι ακριβως οι ιδιες(ειναι πιο λεπτο βεβαια).

Ιορδάνης

Κώστα,παιδια μήπως μπορεί να μου εξηγήσει καποιοσ τί είναι το root και τι αποτελεσματα επιφέρει ?

Tech-νό

Παιδιά (+Ιορδάνη) χρησιμοποιήστε και λίγο το google και σταματήστε να ρωτάτε τον Βλαχάκη για οτι σας κατέβει. “Κώστα αν αγοράσω τη συσκευή θα μυρίζει πλαστικίλα?” φιλικά..

κωσταςathens

@techviewGr μηπως θα πρεπει να σταματησομε να λεμε μ@λ@κιες???
και τα δικα μας κοπλεξ να τα βγαζομε αλλου??
λεω εγω τωρα!!

ιορδανης

Δεν σε ρωτησα προσωπικα φιλε…μην απαντησεις αμα δε γουσταρεις.ευχαριστω.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΙΔΙΑ επειδη βλεπω πολλους που νομίζουν οτι τα “κινέζικα” είναι μούφα και οτι ψηνουν τον εγκεφαλο και ………….Ε λοιπον πρεπει να μαθετε πως το huawei ideos x5 ειναι το 5o στον κόσμο με χαμηλότερο δείκτη sar.Οταν βλεπεις κινητα που εχουν 0,34 και 0,79 sar που το μεγοστο ειναι 2,0 και οταν το iphone εχει 0,97 που το βλεπετε το ψησιμο κεφαλιου.Ξερετε απο τεχνολογια αλλα τα βασικα ξεχνατε να ψαξετε και τα βλεπετε αναλογα με την διασημοτητα.Και δεν αναφερομαι μονο σε εναν αλλα ολους.

(το “5ο σε ολο τον κοσμο δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αληθεια αλλα μου φενεται πως καπου το ειδα)

ιορδανης

Να αγιασει το στομα σου ρε φιλε!!!αυτο εχω και εγω!!!

iceman

υποψηφιος αγοραστης huawey honor : μια χαρα τα λετε παιδια αλλα γνωριζω επισης πως εχουν και θεμα με το σημα λογω πολυ χαμηλης εκπομπης ραδιοκυματων… παντως εχετε δικιο και για τα “επωνυμα” !! το δικο μου (nokia n8) εχει 1.02 sar αλλα και σημα καμπανα, και στο wifi και στην κεραια….

radiohead

Mπά, δε μου κάνει. Θα πάρω το iphone 4s 64gb με 1100 ευρώ και θα κολλήσω πάνω την απόδειξη για να εντυπωσίαζω τις γκόμενες οταν θα το αφήνω πάνω στο τραπέζι της καφετέριας

Πολης

συγνωμη αλλα μολισ πιρα το zte blade και η μνημη ραμ ειναι μονο 150 megabytes! οχι 256 και αμα θεσ το κανεισ και 512 ! τι τρεχει καπιοσ να μου πει KΩΣΤΑ βοηθεια

Johnny

Κυκλοφορει και ειναι διαθεσιμο αγγλια
https://shop.orange.co.uk/mobile-phones/san-francisco-II-from-orange-in-black

Και

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.