ZTE Blade L6: Πόζαρε και πέρασε για πιστοποίηση FCC

Μετά την ανακοίνωση του ZTE Axon mini με οθόνη τεχνολογίας “3D Touch”, η ZTE εργάζεται πυρετωδώς για να ρίξει στην αγορά το Blade L6, το οποίο αποκαλύφθηκε όταν πέρασε την πιστοποίηση FCC, δείχνοντας ότι δεν αργεί η επίσημη κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με συσκευή μεγέθους 5 ιντσών, ίσως και λίγο μεγαλύτερη, ενώ βλέπουμε πως διαθέτει δυο κάμερες, με το LED flash να μην απουσιάζει από την κύρια κάμερα. Στα έγγραφα που διέρρευσαν μαζί με τις φωτογραφίες δε γίνεται λόγος για τον επεξεργαστή και τη μνήμη RAM της συσκευής ενώ σημαντικό είναι το ότι η συσκευή που θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων, θα περιλαμβάνονται και ακουστικά μαζί με το φορτιστή.

Τα μόνα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν είναι ότι η συσκευή διαθέτει μπαταρία 2200mAh, κάλυψη για 4G LTE δίκτυα, WiFi και Bluetooth 4.0, ενώ δε λείπει και η θύρα υποδοχής καρτών microSD για την επέκταση του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Το κατά πόσο αληθή είναι τα όσα αποκαλύφθηκαν θα φανεί στην επίσημη ανακοίνωση της ZTE, η οποία πολύ πιθανόν να μην αργήσει από τη στιγμή που το Blade L6 πέρασε το κέντρο πιστοποίησης FCC.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Νοεμβρίου 2015 11:02

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.