ZTE, Βλέπει σημαντική άνοδο στις πωλήσεις smartphones εντός του 2013

Οι Κινέζοι δεν είναι ασήμαντο μέγεθος στην αγορά των smartphones και οι αριθμοί έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτή την παραδοχή, καθώς η ZTE προβλέπει ότι θα πουλήσει 35 εκατομμύρια smartphones φέτος, ενώ εκτιμά ότι το 2013 θα τα πάει ακόμα καλύτερα, φθάνοντας στις 50 εκατομμύρια μονάδες μέσα στο επόμενο έτος. Οι Κινέζοι θεωρούν ότι τα smartphones βρίσκονται σε άνθηση, επομένως επιδιώκουν να αυξήσουν το μερίδιο της αγοράς που κατέχουν.

Η ΖΤΕ είναι η τέταρτη κατασκευάστρια smartphones στον κόσμο, κατέχοντας το 7.5% της παγκόσμιας αγοράς, ενώ τα μοντέλα της που έχουν σημειώσει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της είναι το Skate και το Blade. Κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2012, η εταιρεία παρουσίασε ζημίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.

Για την ιστορία, κατά τη διάρκεια του 2011 πούλησε 15 εκατομμύρια smartphones, επομένως δικαιούται να θεωρεί ότι αυξάνει το μερίδιό της.

Τι γνώμη έχετε για τα smartphones της ZTE;

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 14:34

Σχόλια

  • καθόλου παράξενο....κ ειδικά τώρα που ετοιμάζει το λανσάρισμα του U950, θα γίνει πανικός!...όχι θα κάθομαι να πληρώνω 1++ μισθό για τις "τάυλες" των Samsung, Apple κλπ!

    εεε ρε ZTE που σας χρειάζετε!!...

  • ZTE 4EVER!!! Εγώ έχω το Skate εδώ κι 1 χρόνο, μου έχει πέσει κάτω αρκετές φορές, του έχω περάσει πολλές φορές custom roms και είναι ακόμη θηρίο. Τώρα τρέχει με cyanogenmod 7.2 χωρίς κανένα bug και πετάει. Θα το κρατήσω μέχρι να έρθει στην Ελλάδα το U950.

  • Την ZTE δεν την εμπιστεύομαι ακόμα. Την Huawei ναι. Τις υπόλοιπες κινέζικες δεν τις έχουμε δει από κοντά για να ξέρουμε.
    Εσείς πάντως εκεί στο Teckblog πρέπει να προσπαθήσετε να φέρετε και να μας παρουσιάσετε κάποια από τα φθηνά κινέζικα τετραπύρηνα θηρία.
    Υπάρχει πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται.

  • Εγω τη φοβάμαι λίγο...γιατί κάτι zte era και pf112 hd ακόμα τα ψάχνουμε...ή δεν έχει ανοιχτεί σε πολλές αγορές ή αργεί....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.