ZTE Geek, Με τον επεξεργαστή Intel Clover Trail+ 2GHz

Με τον δεύτερη γενιάς διπύρηνο επεξεργαστή Intel Clover Trail+ χρονισμένο στα 2GHz έκανε την εμφάνισή του το ZTE Geek στην έκθεση IDF στην Κίνα. Ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD 1280×720 pixels, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 2300 mAh και τρέχει Android 4.2 Jelly Bean. Με αυτόν τον επεξεργαστή έχει ανακοινωθεί και το τούμπανο Lenovo K900.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Απριλίου 2013 18:24

Σχόλια

  • Ωραίο το κινητό και με τούμπανο επεξεργαστή.Πιστεύω είναι μια καλή πρόταση από την ZTE.Άμα είχε και ένα "r" μέσα η ονομασία του δηλαδή "Greek" θα ήταν ακόμα πιο ωραίο.Χαχαχαχαχα

  • Απ την μηερα που βγηκε το iphone ολα μου μοιαζουν ιδια με αυτο στην εμφανιση.. Τουμπανος ο κινεζος θα καμαρωνα να τον ειχα στα χερακια μου!!! :)

  • Ρε παιδιά, ειλικρινά τι έχουν πάθει όλοι & βγάζουν κινητά από 4 έως 6 ίντσες? Μου φαίνεται υπερβολικό να ρίχνουν οι εταιρείες το βάρος τους (κυρίως) σε αυτές τις ίντσες. Γνώμη μου βέβαια..

  • Απόλυτα σωστό ("Κανένας επεξεργαστής δεν τρέχει σταθερά στην μέγιστη ταχύτητα χρονισμού του.")
    ! Αλλά φίλε μου συγγνώμη, αλλά αν ξέρεις 2 πράγματα για την ΙΝΤΕL είναι το ότι η ονομαστική συχνότητα του επεξεργαστή δεν είναι αυτή που τρέχει σε TURBO BOOST.

    πχ https://www.intel.com/content/www/us/en/processor-comparison/processor-specifications.html?proc=68316

    Ο Intel® Core™ i5-3470 ονομάζεται 3,2 και όχι 3,6.

    Φιλικά, Χρύστος

  • @Χρυστο σωστό αυτο που λες αλλα ισχύει μονο για pc, στους mobile έχει άλλο σύστημα και τους παρουσιάζει με την συχνότητα που έγραψε και ο Κώστας.
    Και στο site της η intel έτσι τον ονομάζει:
    https://ark.intel.com/products/family/70095

  • @Χρύστος κανένα cpu δεν τρέχει στα μέγιστα του μόνιμα θα ήταν αυτοκτονία για την μπαταρια..........

    πχ στο δικό μου κινητό πχ (1,4 ghz είναι) αν δεν κάνω κατι στα 145 mhz κατεβαίνει αν κάνει κάτι μέτριο στα 1 και αν το ζορίζω πάει 1,4 schedulers είναι υπεύθυνα για αυτά τα ανέβα κατέβα αν δεν υπήρχαν θα τελείωνε μπαταρια μέσα σε μια μιάμιση ώρα..........

    εε το ίδιο κάνουν και σύγχρονα cpu στα pc (όταν λέω σύγχρονα ενοω 5 αιτίας)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.