ZTE Grand X Pro, Αυτή θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της ZTE;

Το ZTE Grand X In (TechblogTV) κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με 250 ευρώ, οθόνη 4.3 ίντσες και μονοπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom. Το εν λόγο μοντέλο ανακοινώθηκε στα τέλη Αυγούστου και όπως είναι λογικό ο Κινέζος κατασκευαστής ετοιμάζει το επόμενο που σήμερα μαθαίνουμε ότι ονομάζεται ZTE Grand X Pro.

Εκτός από το όνομα και την παρακάτω πρώτη εικόνα, δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ZTE Grand X Pro.

ZTE Grand X IN πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 14:32

Σχόλια

  • Ναι πολυ καλο ωραίο..
    Αλλα οταν ξέρεις οτι μαγειρευει 4πυρινο tegra3 με 160$ αυτο σου φαίνεται τραγικό!

    Επίσης την κινηταρα που τα κανει ολα και συμφέρει στην κοινωνια μα και σε μας με 155€ και ακουει στο ονομα ΖΤΕ V970 Ουτε λογος για να το φερει εστω στα 180-200€

    Τι να πω, μακάρι να μιλούσα με τον πρόεδρο τις ΖΤΕ και αλλον εταιριών να ξήλωνα μερικούς διευθυντές μάρκετινγκ!

  • Στην Κίνα βγαίνει διπύρηνο δίκαρτο ως ZTE V970 Grand X 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.3"QHD στα $200.
    Και επίσης κυκλοφορεί το τετραπύρηνο ZTE U950 Quad-core 4.3 inch στα $300
    ______________________________________________________
    *off topic*
    «Για το οποίο γίνεται λόγος», δηλαδή «το εν λόγω» και όχι «εν λόγο».

    Η λέξη "λόγο" είναι η αιτιατική του ουσιαστικού "λόγος", κλίνεται κανονικά στον ενικό και πληθυντικό και συνήθως προηγείται άρθρο.

    Η λέξη που συνήθως υφίσταται τα πάνδεινα στην ορθογραφία της είναι η λέξη "λόγω", που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η δοτική ενικού του ουσιαστικού λόγος στα αρχαία ελληνικά. Μία από τις χρήσεις της δοτικής είναι η επιρρηματική δήλωση της αιτίας, δηλαδή απαντά στο "γιατί;". Έτσι, λέμε «δεν θα παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων», η φράση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απαντά στο "γιατί δε θα παρευρεθεί. Άλλο παράδειγμα : «λόγω ανωτέρας βίας».
    Παρακαλώ, λίγη προσοχή στο κατά τα άλλα εξαιρετικό site Mr. Vlachakis. ;-)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.