ZTE Nubia X6, Θα έχει κάμερα με OIS και στερεοφωνικά ηχεία

Τις τελευταίες ημέρες, η ZTE δημοσιοποιήσε teaser φωτογραφίες, επιβεβαιώνοντας ότι το επερχόμενο Nubia X6 θα έχει κάμερα με OIS και στερεοφωνικά ηχεία. Η περιγραφή που βρίσκεται πάνω στην σημερινή φωτογραφία teaser επιβεβαιώνει ότι το Nubia X6 θα προσφέρει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας σε standby mode, ενώ θα χρησιμοποιεί τεχνολογία Fast Charge.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα bezels της οθόνης θα είναι πολύ λεπτά, μόλις 1,3 χλστ, όμως δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για τα specs της οθόνης, η οποία ίσως αποτελέσει μία αναβάθμιση της οθόνης του Nubia Z5S (5″ 1080p IGZO). Πάνω στη ίδια λογική, η συσκευή αναμένεται να έχει καλύτερο επεξεργαστή από τον Snapdragon 800 (ίσως τον 801;).

Ακόμα, η κάμερα στο τωρινό μοντέλο είναι 13MP με 2160p βίντεο, άρα μία αναβάθμιση και σε αυτόν τον τομέα είναι πιθανή.

Τέλος, ας υπενθυμίσουμε πως το Nubia ειναι εμπορικο ονομα σειράς smartphones που πωλούνται μόνο στην Κίνα, αποτελώντας εμπορική ιδιοκτησία της ΖΤΕ.

Πηγή 1,2

Επεξεργάστηκε την 17 Μαρτίου 2014 11:30

Σχόλια

  • Ήδη κυκλοφορεί με τα ίδια χαρακτηριστικά με την ονομασία nubia z5s now κάμερα με O. I. S και dts ήχο.

  • Στην Κίνα οι συσκευές που κυκλοφορούν είναι πάρα πολλές, ένω κάποιες έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται στο Nubia X6 , το οποίο σύμφωνα με τις πηγές και την έρευνα που έκανα θα αποτελέσει το νέο smartphone της σειράς.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.