Smartphones

ZTE: Στην 5η θέση των πωλήσεων για την Ευρωπαϊκή αγορά

Αν και η ZTE δραστηριοποιείτε στην Ευρωπαϊκή αγορά αρκετά χρόνια ως αυτόνομο brand κρατά χαμηλό προφίλ, παρόλα αυτά το πρώτο τρίμηνο του 2016 κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στις πωλήσεις smartphones στην Ευρώπη.

Το χαμηλό προφίλ της ZTE στην Ευρωπαϊκή αγορά έχει να κάνει προφανώς με το ότι δεν θέλει να έρθει σε απ’ ευθείας ανταγωνισμό με τις εταιρείας για τις οποίες κατασκευάζει συσκευές και οι οποίες δραστηριοποιούνται έντονα στην Ευρωπαϊκή αγορά όπως για παράδειγμα η Vodafone.

Τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στη ZTE γιόρτασαν την κατάκτηση της 5ης θέσης στις πωλήσεις στην Ευρώπη, μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία για την Κινεζική εταιρεία. Μεγάλα hit σε πωλήσεις στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι το AXON και τα μοντέλα της σειράς Blade. Όσον αφορά τη σειρά Blade ήταν και το πρώτο smartphone της Κινέζικης εταιρείας που κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά και σήμερα πωλείται το μοντέλο της 6ης γενιάς το Blade S6.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2021 7:59

Σχόλια

  • Ποτε θα ερθει το AXON 7 στην Ευρωπη;
    Και ξερει κανεις αν θα ερθει στην Ελλαδα επισημα;

  • Eπικό κινητό το πρώτο blade, ακόμα το έχω (στο συρτάρι) με CM6 2.3.3 ..είναι απίστευτο μετά από 6 χρονια δουλεύει απροβλημάτιστα. Στην δουλειά μου δώσανε πριν 6 μήνες το κατασκευασμένο απο την ΖΤΕ smart ultra 6 που είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του blade S6 νομίζω. Τότε η τιμή του ήταν 179 ευρώ και πήγε στα 199 μετά τις γιορτές αν θυμάμαι καλά. Αν δεν ήταν branded vodafone θα ήταν εύκολα το καλύτερο vfm κινητό του 2015. Σίγουρα οι πωλήσεις μέσω της vodafone θα βοήθησαν πολύ την ΖΤΕ για αυτή την 5η θέση στην Ευρώπη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.