Smartphones

ZUK Edge: Πήρε πιστοποίηση στην Κίνα και αποκαλύφθηκε

Η κινεζική ZUK από ότι φαίνεται σκοπεύει να κυκλοφορήσει άλλη μια νέα συσκευή, με την ονομασία ZUK Edge, που μόλις σήμερα πήρε πιστοποίηση από την Tenna. Φυσικά από το όνομα καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για μια συσκευή η οποία έχει κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές.

Η κυρτή οθόνη του ZUK Edge θα είναι στις 5.5 ίντσες, τεχνολογίας LCD και ανάλυσης 1080p. Στο εσωτερικό θα έχει τον Snapdragon 821 (την πιο γρήγορη έκδοση με τα 2.35 GHz), 4 GB RAM και 32 ή 64 GB εσωτερική μνήμη. Όσον αφορά το λογισμικό, θα τρέχει το Android 6.0 Marshmallow, με την τελευταία έκδοση του ZUI.

Στο πίσω μέρος θα έχει 13 megapixel κάμερα, με δυνατότητα εγγραφής 4K και μια 8 megapixel selfie κάμερα. Η συσκευή θα έχει 7.68 mm πάχος και μπαταρία των 3000 mAh. Λόγο των διαστάσεων και της κυρτής οθόνης, λογικά δεν θα δούμε να έχει υποδοχή για microSD.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες το ZUK Edge θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα στο τέλος του χρόνου, και ύστερα από 3 μήνες θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες αγορές. Πληροφορίες για την τιμή δεν υπάρχουν ακόμη.

Πηγή

Σχόλια

  • Αυτοί οι Κινέζοι αν δεν αντιγράψουν κάτι από κάποιον άλλον δεν μπορούνε..

  • Άχρηστο εφέ το edge. Έχω το S7 edge και το σκυλομετάνιωσα που το πήρα με κυρτή οθόνη. Μόνο για να πουλάς μούρη κάνει. Τίποτα ουσιαστικό και στην ουσία έχεις μικρότερη οθόνη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.