News

Ford: Όλα τα μοντέλα του 2017 έρχονται με Apple CarPlay και Android Auto

Η Ford ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο, μέσα από το website της, ότι όλα τα μοντέλα της για το 2017 θα έρθουμε το σύστημα ψυχαγωγίας SYNC 3 το οποίο είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία αποφάσισε να πάρει το “δύσκολο” δρόμο και να μην κάνει διαθέσιμη τη συμβατότητα του Apple CarPlay και του Android Auto σε λίγα περιορισμένα μοντέλα της, τα οποία συνήθως είναι και τα πλέον πολυτελή. Η εταιρεία επέλεξε να κάνει διαθέσιμο το σύστημα ψυχαγωγίας SYNC 3 σε ολόκληρη τη γκάμα των μοντέλων της από το 2017.

Αυτό για τον απλό καταναλωτή σημαίνει ότι αν διαθέτει κάποιο iPhone από το 5 και μετά ή κάποιο Android smartphone με Lolipop ή νεότερο θα έχει πρόσβαση από το κινητό του τηλέφωνο σε χάρτες, μουσική, μηνύματα και αρκετές εφαρμογές απευθείας από την οθόνη των αυτοκινήτων, ενώ το κερασάκι είναι η υποστήριξη φωνητικών εντολών.

Πηγή

Σχόλια

  • Γιατι δεν αναφερεις κανεις και πουθενα οτι το Android Auto δεν ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα??

    Και δεν γνωριζει κανεις ποτε θα ειναι διαθεσιμο..

    Συνεπως ολα τα νεα αυτοκινητα που διαφημιζουν συνδεσιμοτητα στην Ελλαδα, χωρις καμια υποσημειωση, ειναι παραπλανηση καταναλωτη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.