iPhone SE: Θα επιτρέψει στην Apple να ρίξει τις τιμές παλαιότερων iPhone

Η Apple είναι στον πυρετό των προετοιμασιών για το μεγάλο event που θα πραγματοποιήσει στις 21 Μαρίου. Εκεί αναμένεται να κάνει την επίσημη ανακοίνωση του πολυσυζητημένου iPhone SE με οθόνη 4 ιντσών, μαζί με το iPad Pro mini.

Κάποιοι θεωρούν ότι καλά θα κάνει η Apple να κυκλοφορήσει ένα μικρό iPhone έτσι ώστε να απευθυνθεί σε όσους δεν θέλουν μεγάλες οθόνες, ενώ άλλοι το θεωρούν περιττό, τη στιγμή που το trend επιτάσσει οι ίντσες των οθονών να πηγαίνουν προς τα πάνω.

Αναλυτής της Piper Jaffray θεωρεί ότι αν η Apple κυκλοφορήσει τελικά το iPhone SE, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για τον τεχνολογικό γίγαντα να πειραματιστεί με τις τιμές των παλαιότερων μοντέλων. Η τιμή του νέου 4ιντσου iPhone αναμένεται να είναι στα 450 δολ. Σύμφωνα με τον αναλυτή της Piper Jaffray, αυτό μπορεί να της επιτρέψει αν ρίξει την τιμή του iPhone 5s και να το κάνει το νέο της entry-level με τιμή 250 και 350 δολάρια. Το ίδιο υποστηρίζει και αναλυτής της J.P. Morgan.

Αυτό θα μπορούσε να τη βοηθήσει να ανεβάσει σημαντικά τις πωλήσεις της, ειδικά στις αναδυόμενες αγορές.

Το iPhone SE φημολογείται με οθόνη 4 ιντσών, Apple A9 chip που βρίσκεται και στο iPhone 6s και iPhone 6s Plus, υποστήριξη Live Photos αλλά όχι 3D Touch. Αναμένεται επίσης να υποστηρίζει Apple Pay και κάμερα 12 Megapixel.

Διαβάστε επίσης: iPhone SE: Renders δείχνουν ίδιο design με το iPhone 5s

apple older iphone prices, iPhone SE: Θα επιτρέψει στην Apple να ρίξει τις τιμές παλαιότερων iPhone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aptalikos

Ελπίζω μαζί με τις 4″ να έχει αδιαβροχοποίηση, μπαταρία 3.000mAh, φωτεινό διάφραγμα φακού f/1.7, μνήμη LPDDR4 & UFS 2.0, 8 πυρήνες, κάρτα μνήμης SD, χαμηλή ακτινοβολία, ανύπαρκτα bezels, 2K οθόνη. Ωχ συγνώμη, μπέρδεψα τα θέματα, νόμιζα ότι ήταν για κάποιο νέο Galaxy.

svkgr

Aptalikos μη μου στενοχωριέσαι. Πάλι το χαρτί η Apple θα το μαζέψει. Τι να κάνουμε στον κόσμο έξω απ’ το μυαλό σου κυριαρχούν τα πρόβατα. Βολέψου εσύ με τη Sammy κι εμείς με το χόρτο μας… Φιλάκια (στα μαγουλάκια, μη παρεξηγηθούμε κιόλας)…

dimitris

Ναι ομως το 4ς και το 5 τα εφτασε ουτε μεχρι τα 250 και μετα τα απεσυρε..πραγμα που σημαινει οτι και το 5ς ειναι στα 300 θα πεσει βαρια μεχρι τα 280-270 και μετα γιοκ μην τα ειδατε…το θεμα ειναι να τα φτασει σε επιπεδα που να μπορει να τα παρει και ο πιο απλος πολιτης.

Στεφανος

Ποσό πιστεύετε να πέσει ή τιμή των μεταχειρισμένων IPhone 6 προς τα τέλη του 2017? Τώρα μεταχειρισμένα IPhone 6 βρίσκεις με 400€ και IPhone 5S με 200€. Λέτε να πέσει το 6 στα 200€?

Gp

Αν ήταν με 4,5 ίντσες κάτι θα αξιζε αλλά γιατί μόνο 4? Μήπως τους έχει μείνει στοκ απουλητο από το iphone 5 και θέλουν να ξεστοκαρουν? Καμία εταιρεία πλέον δε βγάζει συσκευές με τόσο μικρή οθόνη, ούτε οι κινέζικες ούτε καμία. Δε νομίζω να πουλήσει αυτό το κινητό.

lp

Δλδ θες Iphone με 100ε? Αμε να πάρεις ενα Core ή περίμενε να πέσει το S7 σε 5 μήνες 400ε να το πάρεις..

vasilist

A γιαυτό θα πέσουν οι τιμές απο τα παλεότερα iphone και εγώ που νόμιζα οτι θα έπεφταν γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία του iphone θα πέσουν οι πωλήσεις και η ζήτηση όπως έχουμε δει σε τόσα άρθρα και αναλύσεις.
Θα το ξανα πώ για πολοστή φορά η apple είναι μεγάλη π@@ανα στο μάρκετινγκ χαχα δεν παίζεται και μπράβο τους.

Gpapa

Με 450 ευρώ αγοράζεις κινητάρα , άρα το συγκεκριμένο απευθύνεται αποκλειστικά στα fashion victims που αγοράζουν τα κινητά της TurboX Αμερικής.

aptalikos

Παντως με τις 4″ θα μπορεις να κανεις τη μοστρα σου και στα μικρα τραπεζακια καφετεριας που δεν χωρανε και πολλα πραγματα επανω. Εξαλλου για τη δουλεια σου θα εχεις και ενα Note στην τσεπη.

Christos

Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά! Δεν σας αρέσει η Apple ή το iPhone ή και τα δύο; Πού είναι το πρόβλημα; ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ! Όσοι αγοράζουμε προϊόντα της Apple ούτε fashion victims είμαστε, ούτε πρόβατα, ούτε άσχετοι με την τεχνολογία. Όπως βολεύεται κι όπως μπορεί ο καθένας. Εκτός αν κάποιοι θεωρούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις των συσκευών ικανό υποκατάστατο άλλων πραγμάτων που, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν αγοράζονται…

ΥΓ: Έλεγα να αφήσω ασχολίαστο το “TurboX Αμερικής” αλλά μπροστά σε τόση αμάθεια θέλω απλά να υποκλιθώ.

Ιωάννης jb

Τη ακούμε απο τα τρολς.. Θα μας φύγουν τα μάτια καμια μέρα

antonis1988

Η απολυτη παρακμή γι αυτόν τον κολοσσό , δείχνει πολύ λιγος πια ειδικα μπροστά στην Samsung

Nick

Υπερβολή οι 4 inches…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.