iPhone SE: Renders δείχνουν ίδιο design με το iPhone 5s

H Apple ανακοίνωσε και επίσημα ότι στις 21 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει press event, στο οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί το πολυσυζητημένο iPhone SE. Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση απομένουν 10 μέρες, οπότε οι διαρροές και οι φήμες θα έχουν την τιμητική τους.

Οι κατασκευαστές θηκών είναι από τους πρώτους που διαρρέουν πληροφορίες για τα επερχόμενα smartphones και στην συγκεκριμένη περίπτωση το MacRumors έχει στα χέρια του renders από την Spigen. Η Spigen είναι γνωστή για τα αξεσουάρ που κατασκευάζει για iPhones και άλλα brands και δεν θα μπορούσε να μην φτιάξει θήκη για το iPhone SE.

Ενώ είχαν ακουστεί διάφορες φήμες ότι το μικρό 4ιντσο iPhone μπορεί να δανειστεί κάτι από το iPhone 6, τελικά τα renders δείχνουν ότι η Apple δεν ασχολήθηκε με το να κάνει εξωτερικές αλλαγές. Το iPhone SE μοιάζει ίδιο με το iPhone 5s, το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει.

Το iPhone SE κρατά το σχήμα του iPhone 5s, στρογγυλά volume buttons, το power button είναι στην πάνω πλευρά και το flash παραμένει ίδιο. Κάποια σχέδια είχαν δείξει ότι η κάμερα του iPhone 5SE ίσως προεξέχει λίγο, κάτι που στα παρακάτω renders δεν είναι εύκολο να φανεί. Επίσης, είναι δύσκολο να διακρίνουμε αν τελικά θα έχει παρόμοια οθόνη με το iPhone 6.

Εξωτερικά, όλα δείχνουν ότι δεν θα δούμε πολλές αλλαγές, όμως στο εσωτερικό το iPhone SE αναμένεται με επεξεργαστή Apple A9, Apple Pay, κάμερα 12 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 16 και 64GB, ενώ η τιμή του φημολογείται γύρω στα 400 με 500 δολ.

Όσο αξιόπιστη και να θεωρείται η Spigen, πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους, οπότε κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για το τι ισχύει και περιμένουμε πολύ σύντομα την επίσημη ανακοίνωση του iPhone SE, μαζί με το οποίο περιμένουμε και το 9.7 ιντσών iPad Pro.

iphone se renders, iPhone SE: Renders δείχνουν ίδιο design με το iPhone 5s

iphone se renders, iPhone SE: Renders δείχνουν ίδιο design με το iPhone 5s

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Γιατί ποιος αμφέβαλε; Το 5s είχε κάνει τεράστια επιτυχία και μάλιστα πωλείται ακόμα, γιατί να το αλλάξουν;

Al3xxx

Χαχα γελάνε και οι πέτρες! Και ειδικά με τα σπεκτς που θα έχει… ο καθένας θα προτιμήσει το 5s που κάνει 320€ και όχι αυτό, αν και εγώ πιστεύω πως χαμένα λεφτά για τέτοια οθόνη εν έτη 2016 αλλά τέλος πάντων ας είναι καλά τα iseeps

Mary

Το ‘τέτοια οθόνη εν έτη 2016’ δεν το καταλαβαίνω… Σου είπε εσένα κανένας ότι ανάλογα με την χρονολογία αλλάζει και το μέγεθος των χεριών, οι προτιμήσεις και το τι βολεύει τον καθένα;
Δηλαδή έλεος πια, ότι κανείς εσύ μόνο σου φαίνεται λογικό; Υπάρχουν άλλοι 7 δις στον πλανήτη ξέρεις…

Chris_BMW

Το έχω ξαναπεί κ θα το λέω συνέχεια .. Το 5s για μένα είναι το κατάλληλο μέγεθος τηλεφώνου .. Μιλάμε πάντα για τηλέφωνο .. Ειδικά αν αναβαθμιστεί κ πάρει τα specs του 6s θα είμαι από τους πρώτους που θα αντικαταστήσω το 6s μου με αυτό αρκεί η Apple να του δώσει μαζί με τον A9 κ τα 2 GB ram .. Μιλάμε οτι θα έχεις στην τσέπη σου ένα παντοδύναμο εργαλείο το οποιο θα εναλλάσσει τις εφαρμογές επικοινωνίας,γρηγορης αναζήτησης στο net κ πλοήγησης αστραπιαία κ ολα αυτά σε μέγεθος που εμένα προσωπικά με βολεύει αφάνταστα για αυτό που το θέλω.. Τωρα οπως έχω ξαναπεί αν το τηλέφωνο σου το χρησιμοποιείς για σερφάρισμα κ δουλειά ο,τι κ αν είναι αυτή στο σπίτι μην έχοντας κάτι άλλο τότε η 4 ” είναι λίγες ..

@papaki

Το επάνω μέρος της μπροστινής όψης του Iphone δε μου αρέσει καθόλου. Αναρωτιέμαι ότι αν βγει με αυτό το σχέδιο πάλι θα ξεράσω.

Vagelis

Φαντάζομαι θα το βγάλουν ως μια εξελιγμένη έκδοση του 5s και το Ε θα είναι το αρχικο του evolved ή κάτι παρόμοιο

Gp

Έχει και “μικρά” bezel βλέπω. Καλά είναι δυνατό να κυκλοφορεί αυτό το πράγμα? Κάποιος να πει επειγόντως στον Tim Cook ότι είμαστε στο 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.