LeEco Le2: Πέρασε απο GFXBench με επεξεργαστή Helio X25

Η LeEco, είναι έτοιμη να παρουσιάσει μία νέα συσκευή, το Le2, ή όπως είναι η πλήρης ονομασία του, LeEco Le2. Το smartphone έκανε την εμφανισή του στο GFXBench δίνοντας μας μια γεύση απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το Le2 έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1920x1080pixels, 3GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο ενώ θα τρέχει Android 6.0 Marshmallow. Αυτό όμως που κεντρίζει το ενδιαφέρον, είναι ο επεξεργαστής που φαίνεται να φοράει το Le2. Σύμφωνα με το GFXBench, αυτός θα είναι ο Helio X25, για τον οποίο μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι θα τον δούμε αποκλείστικα στο επερχόμενο Meizu Pro 6.

Ο Χ25 είναι δεκαπύρηνος και απαρτίζεται απο 2 Cortex-A72 και 8 Cortex-A53 που χωρίζονται σε 2 ομάδες των 4, ανάλογα με τον χρονισμό τους. Έτσι όλες οι ομάδες πυρήνων είναι χρονισμένες διαφορετικά, με τους Α72 να φτάνουν τα 2GHz για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η GPU που συνοδεύει τον Χ25 είναι η Mali T-880.

Σχετικά με την κάμερα της συσκευής, η πίσω κύρια κάμερα φαίνεται να είναι 16 Megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4Κ και η δεύτερη, 8 Megapixel. Oι επιλογές συνδεσιμότητας θα περιλαμβάνουν 4G LTE συνδεσιμότητα με 2 κάρτες SIM, GPS, Bluetooth και Wi-Fi.

Φυσικά είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε ακόμα για την συγκεκριμένη συσκευή, όμως η LeEco έχει προγραμματίσει event για τις 20 Απριλίου και δεν είναι καθόλου απίθανο οι όποιες ανακοινώσεις να περιλαμβάνουν και το Le2.

LeEco Le2, LeEco Le2: Πέρασε απο GFXBench με επεξεργαστή Helio X25

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolas

Aντε…..με το καλο και ο εικοσαπυρινος!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.