News

LMcable: Το πρώτο καλώδιο που φορτίζει iOS και Android συσκευές

Όσοι χρησιμοποιούν συσκευές της Apple και Android μαζί, για παράδειγμα έχουν iPad και Android smartphone ή iPhone και Android tablet, θα πρέπει να χρησιμοποιούν δυο διαφορετικά καλώδια μιας και η Apple χρησιμοποιεί τα ίδια standard με τους υπολοίπους.

Η Apple έχει βάλει Lightning ενώ οι υπόλοιποι κατασκευαστές χρησιμοποιούν micro USB και κάνουν τη μετάβαση σε USB Type-C.

Μέσα από το KickStarter ξεκίνησε μια νέα καμπάνια για το LMcable, το πρώτο 2-in-1 connector που μπορεί να φορτίσει την Android και iOS συσκευή σου. Η μια πλευρά του έχει Lightning pins και η άλλη microUSB pins, στην άλλη άκρη έχει full USB connector για να συνδέεται σε κάθε φορτιστή ή powerbank. Το LMcable είναι συμβατό με fast data transfer και 2.4A fast charging.

Το project ζήτησε χρηματοδότηση 5.000 δολ., έχει καταφέρει να μαζέψει 84.773 δολ. και απομένουν ακόμη 28 μέρες μέχρι να λήξει η καμπάνια. Οι πρώτες αποστολές του LMcable θα ξεκινήσουν μέσα Απριλίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Ιανουαρίου 2022 11:08

Σχόλια

  • Αναρωτιέμαι αν κάποιο από όλα αυτά τα ωραία πράγματα που ξεκινούν στο kickstarter, φτάνουν στα χέρια τελικών καταναλωτών

  • σίγουρα θα πάρω ένα αλλά πρώτα να τσουλίσει λιγάκι.ίσως και να το βγάλουν και άλλοι.θα δούμε.διότι στο site μόνο το πακέτο των 45 $ είναι διαθέσιμο απότι είδα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.