ASUS Eee PC T91, Tablet Netbook με οθόνη αφής και GPS

Η ASUS εξακολουθεί να χαράζει το δρόμο που θα ακολουθήσουν τα Netbook παρουσιάζοντας σήμερα το Eee PC T91, το πρώτο μοντέλο tablet με οθόνη αφής. Κατά τη διάρκεια της Press Conference της ASUS στην έκθεση CES 2009 στο Λας Βέγκας, το πρωτότυπο Eee PC T91 αναφέρθηκε ότι έχει οθόνη αφής 8,9 ιντσών LED, δέκτη τηλεόρασης TV Tuner, GPS (!) και τον επεξεργαστή Intel Atom Z520 (512K Cache, 1.33GHz, 533 MHz FSB). Το Eee PC T91 θα κυκλοφορήσει με λειτουργικό σύστημα Windows XP.

Η μνήμη RAM του ASUS Eee PC T91 είναι 1GB και ο αποθηκευτικός χώρος 52GB SSD. Πέραν από την παρουσίασή του στο Press Conference της ASUS, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση στο site της εταιρείας ενώ δεν έχει γίνει ακόμα κουβέντα και για την τιμή του.

Επεξεργάστηκε την 8 Ιανουαρίου 2009 0:35

Σχόλια

  • Είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας (evolution of micro- technology). Πραγματικά θέλεις να ακουμπήσεις το χέρι σου στην οθόνη αφής όπως το βλέπεις. Ρεαλιστικό, όμορφο, πρακτικό laptop. Είναι καλό καινούριο και μετράει.

  • μικρή οθονη, μικρος σχετικα επεξεργαστης και μικρός σκληρος δισκος αλλα αρκετες δυνατοτητες

    πρεοσφατα αγορασα ενα netbook
    με 120 gb σκληρο δισκο
    lan, wlan, bluetooth
    windows xr home
    καμερα
    επεξεργαστη της intel atom N270 (1,6ghz)
    και οθονη 10''

    στην πολυ καλη τιμη των 289 ευρω

  • Ξέρει κανένας πότε θα κυκλοφορήσει ελλάδα και αν θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά ή αν θα είναι καμιά έκδοση με λιγότερα?

  • thodoris, θα προσπαθήσω να μάθω αλλά τώρα μέσα στις καλοκαιρινές διακοπές είναι λίγο δύσκολο να έχω μια άμεση απάντηση.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.