Διαγωνισμός ASUS και Techblog, Κερδίστε ένα Eee PC 1000Η

Αποκτήστε τώρα το Netbook που ονειρεύεστε, αποκτήστε το ASUS Eee PC 1000H συμμετέχοντας στο νέο super διαγωνισμό του Techblog. Συμπληρώσαμε 2 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ίντερνετ και έχουμε ακόμα περισσότερη όρεξη και φρέσκες ιδέες. Αυτή τη φορά ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα καταπληκτικό Netbook ευγενική προσφορά της ASUS. Για να το κάνετε δικό σας αφήστε απλά ένα σχόλιο-συμμετοχή και ο νικητής θα ανακηρυχθεί με κλήρωση που θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου. Καλή επιτυχία σε όλους!

Update: 18 Ιανουαρίου 11:41
1. Η κλήρωση όπως έχουμε πει θα γίνει Live αρχές Φεβρουαρίου, επειδή όμως δεν έχω βρει τρόπο να σας ενημερώσω καλό θα είναι να κάνετε bookmark αυτή τη σελίδα και να την επισκέπτεστε συχνά. Εδώ θα βγάλω την ανακοίνωση για το πότε θα γίνει η κλήρωση.

2. Επίσης επειδή κάποιος από εσάς έγραψε στο σχόλιό του ότι δεν θα έχουμε συμβολαιογράφο και ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την αξιοπιστία της κλήρωσης, αν κάποιος από εσάς έχει αυτή την ειδικότητα, μένει Αθήνα και θέλει να συμμετάσχει εθελοντικά, να μου στείλει ένα email εδώ.

Βάλε το Techblog στο RSS σου και μάθε πρώτος για όλους τους νέους διαγωνισμούς!

Επεξεργάστηκε την 6 Φεβρουαρίου 2009 11:27

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.