Dicota MultiGiant | Τσάντα μεταφοράς για notebook 20″

Η Dicota MultiGiant είναι η νέα τσάντα μεταφοράς ειδικά σχεδιασμένη για φορητούς υπολογιστές έως 20’’ και διαστάσεων έως 50x39x75cm, η οποία προτείνεται στους επαγγελματίες που βρίσκονται συχνά εν κινήσει και επιθυμούν τη μέγιστη ασφάλεια του notebook τους κατά τη μεταφορά του, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτό.

Η πρακτική και ευρύχωρη τσάντα Dicota MultiGiant διαθέτει μία ξεχωριστή θήκη για το φορητό σας υπολογιστή ειδικά ενισχυμένη περιμετρικά – από ανθεκτικό αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας- η οποία ανοίγει από επάνω και μπορεί να κλειδωθεί. Εσωτερικά, υπάρχουν επίσης, ειδικές θήκες για το κινητό σας τηλέφωνο, τις επαγγελματικές σας κάρτες, τα CDs και τα έγγραφά σας, ενώ το τροφοδοτικό ρεύματος του υπολογιστή σας βρίσκει τη θέση του στην ειδική αποσπώμενη θήκη για τα διάφορα καλώδια . Επιπλέον, διαθέτει μαλακό και ανθεκτικό χερούλι μεταφοράς και ειδικό ιμάντα για να δεθεί σε βαλίτσες – trolley.

Η εύχρηστη MultiGiant είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό polyester/koskin μαύρου χρώματος και σύμφωνα πάντα με τα υψηλά στάνταρτς κατασκευής της εταιρείας DICOTA, καλύπτεται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής και διατίθεται στη τιμή των 79,90 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 21 Μαΐου 2008 11:07

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.