HP Chromebook 11, με Chrome OS και τιμή $279

Η Google παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα νέο laptop που συμπληρώνει την οικογένεια των Chromebooks. Το νέο Chromebook 11 κατασκευάζεται από την HP και διαθέτει οθόνη 11,6 ιντσών ανάλυσης 1366×768 pixels και φωτεινότητα 300 nits. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι το Chromebook 11 της HP βασίζεται σε επεξεργαστή Exynos 5250 που όπως είναι γνωστό κατασκευάζεται από την Samsung.

Διαθέτει 2GB μνήμης RAM και 16GB storage (τα χαρακτηριστικά του πιο πολύ σε κινητό παραπέμπουν και μάλιστα φορτίζει και μέσω microUSB). Διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 2 x USB 2.0 (και microSIM slot για την 3G και 4G LTE έκδοση). Η μπαταρία του διαρκεί για περίπου έξι ώρες συνεχούς λειτουργίας και το σασί του είναι κατασκευασμένο από πλαστικό με σκελετοδικτύωμα από κράμα μαγνησίου. Το βάρος του είναι 1,04 κιλά.

Επειδή είναι μία συσκευή με Chrome OS, δεν χρειάζεστε αποθηκευτικό χώρο και έτσι έρχεται με 100GB δωρεάν χώρο στο Google Drive για δύο χρόνια καθώς και με δοκιμαστική έκδοση 60 ημερών της υπηρεσίας Google Play Music All Access.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Οκτωβρίου 2013 7:37

Σχόλια

  • μακάρι να μπορούσαμε να του βάζαμε άλλο stroage (νομίζω mini pci-e ssd έχει) και με άλλο loader (bios) και να του περνούσαμε κανονικό λογισμικό... γιατί ετσι και δώρο να σου κανουν άχρηστο είναι....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Βαρνάβας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.