Nokia Booklet 3G, Το πρώτο laptop της Nokia!

Είχε διαρρεύσει δια στόματος Olli-Pekka Kallasvuo, Chief Executive Nokia τον περασμένο Φεβρουάριο, σήμερα είναι γεγονός. Η Nokia εισέρχεται στην αγορά των φορητών υπολογιστών και παρουσιάζει το Nokia Booklet 3G, το πρώτο της mini laptop με λειτουργικό σύστημα Windows, μπαταρία που διαρκεί 12 ώρες, συνολικό βάρος 1,25 κιλά και όλα αυτά σε ένα αλουμινένιο σασί. Το Nokia Booklet 3G ενσωματώνει 3G/HSDPA, Wi-Fi, A-GPS, είσοδο για κάρτες μνήμης SD και ψηφιακή έξοδο HDMI.

Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia Booklet 3G καθώς επίσης τιμές και διαθεσιμότητα, θα ανακοινωθούν στις 2 Σεπτεμβρίου στο event Nokia World που θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγάρδη. Well done Nokia!

Σχόλια

  • Τι well done, Nokia;

    Θα έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά; Θα μπορεί να συναγωνιστεί εταιρείες όπως η Dell, HP σε θέμα τιμών, service κτλ; Θα μπορεί ο πελάτης να επιλέξει να μην βάλει windows και να το πάρει ακόμη πιο φτηνά; Θα βγαίνει και σε άσπρο για τους πιο trendy (ειρωνικό σχόλιο για mac users).

    Εάν αυτά τα ερωτήματα απαντηθούν θετικά (εκτός απο το τελευταίο) τότε θα είμαι ο πρώτος που θα αγοράσει μόνο και μόνο επειδή μου αρέσουν τα κινητά nokia.

  • Well done Nokia γιατι γουστάρουμε τον ανταγωνισμό. Τα ερωτήματά σου πολύ σημαντικά. Θα απαντηθούν στις 2 Σεπτεμβρίου. Το Techblog είναι καλεσμένο της Nokia αλλά δυστηχώς θα βρίσκομαι την ίδια μέρα στην έκθεση IFA 2009.

    Πιστεύω ότι θα είναι ακριβό και θα παίζει κόντρα στα MacBook.

  • Συμφωνώ. Ανταγωνισμός οδηγεί σε χαμηλότερες τιμές. Εάν οι τιμές είναι όπως το MacBook να τα βράσω τότε και τα δυο! Ξέρω που να ξοδεψω τα λεφτα μου.

  • Ε, άμα σου μιλάει για αλουμινένιο σασί και είναι και Nokia που τα τιμολογεί ακριβά τα κινητά της π.x. το Nokiα N97 - 653 ευρώ εκεί πάει το μυαλό μου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.