Olympiacos PC, Laptop με θρυλική υπογραφή

Δεν το κρύβω, είμαι Ολυμπιακός. Μπορεί να μην γνωρίζω τις διατροφικές προτιμήσεις του Μπελούτσι και να μην έχω άποψη για το αν φταίει ο Βαλβέρδε ή ο Λέτο, μου αρέσει όμως να κεδρίζει η ομάδα μου. Εχθές που έβλεπα τον αγώνα στη NET, πήρε το μάτι μου μια διαφήμιση στα LED πάνελ περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου. Εκεί διέκρινα την διεύθυνση www.sportpc.gr και μπήκα σήμερα να δω περί τίνος πρόκειται.

Τα Sport PC ή Olympiacos PC είναι φορητοί υπολογιστές στα χρώμματα της φανέλας του Ολυμπιακού, Κόκκινο – Λευκό και είναι της εταιρείας Dell. Υπάρχουν διαθέσιμες τρεις διαφορετικές εκδόσεις αναλόγως το επίπεδο εξοπλισμού: Home Edition, Business Edition (μαύρο-άσπρο) και Media Center Edition σε ανταγωνσιτικές τιμές (Με σύνδεση σε πακέτα Vodafone Mobile Broadband υπάρχει και σχετική έκπτωση. ) και φυσικά με τα χρώματα της ομάδας και το έμβλημα του Δαφνοστεφανομένου έφηβου.

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτοκόλλητο ή βαμμένα τα χρώματα πάνω στο πλαστικό κάλυμμά του laptop, φαντάζομαι ότι λίγη σημασία έχει αυτό για έναν tech geek γαύρο!

Επεξεργάστηκε την 17 Μαρτίου 2009 0:18

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.