Razer Blade gaming laptop, Με οθόνη multi-touch στο πληκτρολόγιο

Το πρώτο gaming laptop της εταιρείας Razer, γνωστής για τα gaming αξεσουάρ όπως τα φημισμένα ποντίκια είναι γεγονός και θα κοστίζει 2800 δολάρια Αμερικής. Ονομάζεται Razer Blade και έρχεται με επεξεργαστή Core i7 2.8GHz, κάρτα γραφικών GeForce GT 555M 2GB GDDR5, οθόνη 17 ιντσών 1920×1080 και 8GB μνήμη RAM.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η ενσωμάτωση μιας οθόνη multi-touch πάνω στο πληκτρολόγιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως touchpad ή για δεύτερη οθόνη πληροφοριών. Ακριβώς πάνω από την οθόνη υπάρχουν 10 πλήκτρα αφής που ο χρήστης μπορεί να κάνει assign με 10 διαφορετικές λειτουργίες του κάθε παιχνιδιού.

update: Προστέθηκε το βίντεο.


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Αυγούστου 2011 11:35

Σχόλια

  • Σημειώνω την εξαιρετική λεπτή σχεδίαση του laptop που έρχεται σε κάθετη αντίθεση με τα ογκόδη gaming laptops της ανταγωνιστικής πλέον Alienware. Για κάποιους που δεν τους αρέσει το κραυγαλέο Gaming Design θα είναι ιδανικό.

  • σαβουρα, μια μετρια 555 που σερνεται στο crysis 2 τι θα μπορει να σηκωσει απο rage η skyrim και σε αναλυση 1080?Μια 6990 σε crossfire θα προσκυνα στο scyrim.με τα λεφτα αυτα παιρνεις ενα δυνατο alienware.

  • 2800$ ??? Χμ... μάλλον θα προτιμήσω να περιμένω να πάω σπίτι μου και να παίζω στον desktop να παιχνίδια μου.

  • 'Epic Fail', υπερβολικά ακριβό (όπως τα περισσότερα razer προϊόντα τα τελευταία χρόνια), μάπα κάρτα γραφικών και δίσκος (πλήρης απουσία SSD). Ωραίο design και concept αλλά δεν αρκούν.
    Με τόσα λεφτά πέρνει κανείς custom-made gaming laptop με πολύ ανώτερο hardware μέσα!
    Η Razer δεν βάζει μυαλό, παρόλο που πλέον (εδώ και μερικά χρόνια) υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές που προσφέρουν το ίδιο πράγμα (αν όχι καλύτερο, π.χ. βλέπε ποντίκια cyborg rat) σε πολύ πιο ανταγωνιστικές τιμές...κρίμα.

  • Δεν μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη λαλακία απο το να δώσεις 3000 ευρώ για ενα "gaming" λαπτοπ για να σε πατάει κάτω σε απόδοση και fps ενα desktop των 600 ευρώ και να κινδυνεύεις ανα πάσα στιγμή να καεί απο υπερθέρμανση

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.