Toshiba Libretto W100, Laptop με δύο οθόνες αφής 7 ιντσών

H Toshiba Europe παρουσίασε το Libretto W100, το πρώτο laptop διπλής οθόνης με Windows 7 στον κόσμο. Το Libretto W100 είναι το απόσταγμα των μηχανολογικών ικανοτήτων και της εφευρετικότητας της Toshiba, αποτελώντας ένα μοναδικό βοηθό τσέπης. Το Libretto W100 αποτελεί συλλεκτική έκδοση και θα είναι διαθέσιμο σε όλη την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2010.

, Toshiba Libretto W100, Laptop με δύο οθόνες αφής 7 ιντσών

Το Libretto W100 με τις δυο οθόνες αφής 7 ιντσών, απευθύνεται σε καταναλωτές που θέλουν να βρίσκονται μπροστά στις εξελίξεις της δημιουργικής φορητής υπολογιστικής και να απολαμβάνουν προηγμένες εφαρμογές web και computing, βελτιωμένες από ένα μοναδικό περιβάλλον αλληλεπίδρασης χρηστών. Μπορείτε να το κρατήσετε κάθετα σαν βιβλίο, για να διαβάσετε για παράδειγμα ένα δισέλιδο άρθρο εφημερίδας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί οριζόντια, ώστε να διαβάζετε ένα αρχείο στην πάνω οθόνη, ενώ στην κάτω οθόνη κρατάτε σημειώσεις και αποσπάσματα. Η κάτω οθόνη μπορεί επίσης να λειτουργήσει σαν εικονικό πληκτρολόγιο, επιτρέποντας στη συσκευή να χρησιμοποιηθεί όπως ένα laptop. Ο χρήστης μπορεί εύκολα να σείρει περιεχόμενο, αρχεία ή εικονίδια από τη μια οθόνη στην άλλη, με μια απλή κίνηση με το δάχτυλό του.

Με το ελκυστικό περίβλημα, το έξυπνο Libretto W100 είναι διακριτικό και αισθητικά ευχάριστο, και θα προσελκύσει δημιουργικούς ανθρώπους με στυλ. Η ασύρματη συνδεσιμότητά του μπορεί να παρέχει εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο εν κινήσει, για την ανάγνωση και δημιουργία emails και μηνυμάτων, για την επικοινωνία με φίλους σε κοινωνικά δίκτυα, για το κατέβασμα εφημερίδων και την προβολή βίντεο.

Toshiba Libretto W100
Intel Pentium U5400
RAM: 2 GB DDR3
62 GB SSD
Δυο οθόνες 7 ιντσών multi-touch, LED backlight, 1024×600 pixels
WLAN (802.11 b/g/n), Bluetooth 2.1 + EDR, Mobile Broadband (προαιρετικό)
USB 2.0
MicroSD
Εικονικό πληκτρολόγιο
Αυτόματη εναλλαγή από κατάσταση βιβλίου σε κατάσταση laptop
1 Megapixel webcam
Μέγεθος: 202x123x30.7 χλστ.
Βάρος: 819 γρ.
Διάρκεια μπαταρίας: έως 3 ώρες
Windows 7 Home Premium

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πω πω τρελη αυτονομία το εργαλείο :p

kostis

Το hardware μου θυμίζει το ds της nintedo!

kipata2

“Διάρκεια μπαταρίας: έως 3 ώρες” μήπως έγινε λάθος

jimv26

τιμή??

Panagiotis

gmt alla pote erxetai kai pia i timh

Κώστας Βλαχάκης

Συλλεκτική έκδοση, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα τεμάχια. Όποιος ενδιαφέται θα πρέπει φαντάζομαι να επικοινωνήσει με την ελληνική αντιπροσωπεία της Toshiba η οποία είναι η http://www.ideal.gr

Μαρία Μαστρογιάννη

Eντυπωσιακό!!!!!!!!!!! και εύχρηστο φαίνεται να είναι, από τιμή όμως, τι έχουμε????

Προς το παρόν, καμία ένδειξη για την τιμή. Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Βαγγέλης

Τα pixels τα βλεπω λιγα οπως φανηκε ακομα και στο βιντεο οταν ζοομαρε στο Start των Windows, κατα τα αλλα ειναι πολυ ωραιο.

ελενα23

τρελο θεματακι….το ipad νομιζω δ πιανει μια….καλυτερο αυτο

orestis

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ! ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΝΕΤΒΟΟΚ Η’ ΕΝΑ LAPTOP? ΠΟΙΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 2 ΟΘΟΝΩΝ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.