Τα Ultrabook αναμένεται να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα tablets το 2016

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας ερευνών Juniper Research το 2016 θα πωλούνται περισσότερα ultrabook από ότι tablet. Η νέα προϊοντική κατηγορία με τους super sexy και λεπτούς φορητούς υπολογιστές που ξεκίνησε εδώ και μερικά χρόνια με τα MacBook Air αναπτύσσεται ραγδαία το 2012 και όταν θα πέσουν οι τιμές κάτω από τα 1000 δολάρια αναμένεται να κατακτήσουν την αγορά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2012 9:57

Σχόλια

  • Με τις τιμές που έχουν τώρα μακριά και αγαπημένοι!
    Εγώ προσωπικά έχω την αίσθηση πως μέχρι το 2016 ή λίγο ακόμα πιο μετά τα tablets και τα ultrabooks θα γίνουν ένα...

  • Μέχρι τότε είναι πολυ μεγάλο το διάστημα... Δε μπορούμε να κάνουμε τέτοιες εκτιμήσεις ... Μιλάμε για μιση δεκαετία περίπου... Υπάρχει η πιθανότητα και τα δυο να εχουν υπερκεραστει απο νέα τεχνολογια και άλλης κατηγορίας προϊόντα-καινοτομίες... Κάποτε ήταν τα άλογα... Μετα τα αυτοκίνητα... Κάποτε τα άλογα απο αναντικαταστατα έγιναν μουσιακα... Αν το έλεγαν για το επόμενο έτος ίσως... Αν και τα ultra είναι κάτι τελείως καινούργιο και δε ξέρουμε την εξέλιξη τους... Τα netbooks είναι πλέον ιστορία η μόδα τους... Τα tablets ακόμα και τώρα που είναι ας πουμε στα φόρτε τους δεν εχουν πείσει απόλυτα πως δεν είναι απλα μια τάση η μια μόδα που δε θα ξεθωριάσει και θα επιβιώσει με σταθερή εξέλιξη στο χρόνο!! Θα δούμε... Αλλα ακόμα δε γεννήθηκε Γιάννη τον εβγαλαμε;;

  • μακαρι να πεσουν οι τιμες...
    αρα αν πεσουν το Macbook Air (χρονο τωρα ζαχαρωνω με mac) θα έχει πανω κατω τα ιδια χαρακτιριστικα με το pro και τα λεφτα που θα δεινουμε για macbook θα πιανουν τοπο!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.