Τι κινητό έχετε;

Πάρτε μέρος στη δημοσκόπηση του Techblog. Επιλέξτε τη μάρκα κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε αυτή την περίοδο. Η έκθεση MWC 2009 της Βαρκελώνης ολοκληρώθηκε και είχαμε την ευκαρία να πάρουμε γέυση από τα καλύτερα κινητά του 2009. Μέχρι όμως να φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων και να τα αποκτήσουμε, εσείς ποιο χρησιμοποιείτε τώρα. Ας μάθουμε τι κινητό έχουν οι αναγνώστες του Techblog.

update: Πρόσθεσα την επιλογή iPhone! Τρελή παράλειψη. Συγνώμη παιδιά.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 17:01

Σχόλια

  • Μόλις το πρόσθεσα. Πωπω παράλειψη. sorry παιδιά! Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έκανα...

  • Αγοράζω Sony Ericsson τα τελευταία 4 χρόνια και είμαι κατευχαριστημένος. Πάντα απορία μου ήταν γιατί πουλάει τοσο η Νοκια με τόσο χάλια μπαταρίες που βάζει σε κινητά και με τόσο ελλατωματικό λειτουργικό. Έχω αλλάξει στο παρελθόν 4-5 Νοκια, σχετικά ακριβά μοντέλα και σε όλα μετα βίας η μπαταρία έφτανε τη μια μέρα και με ελάχιστες κλήσεις. Όσο για τα firmware updates, παλιότερα τα πηγαινόφερνα στην αντιπροσωπεία συχνά. Ωσπου κατέληξα πως μας δούλευαν. ΠΟΤΕ ξανά Νοκια για μένα...

  • Φίλε μου για την μπαταρία όντως η SE είναι πάντα ένα σκαλί πιο πάνω από όλες τις άλλες εταιρίες. Αλλά το ότι κρατάνε τα Νόκια μια μέρα είναι μεγάλο λάθος. Εμένα μου κρατάει 2,5 μέρες με μηνύματα, 3-4 τραγούδια και κάνα 30λεπτο κλήσεις.Τώρα όσο αφορά το λειτουργικό το θεωρώ πολύ καλό το Symbian, μιας και είναι ανοιχτό και έχεις πολλά προγράμματα να βάλεις παρά τα SE που τα περισσότερα έχουν κλειστό λειτουργικό και είναι αρκετά αργά (βλ. W910). Το ανοιχτό λειτουργικό είναι πάντα καλύτερο και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό.

  • Εγώ αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ ένα Nokia N82 για βασικό κινητό και ένα HTC V1640 για δεύτερο. Και απ΄τα δύο είμαι ευχαριστημένος, το ένα Symbian, το άλλο Windows Mobile (6.1 παρακαλώ χεχε).

  • Αυτό που θεωρείς καλύτερο! :P Είναι όντως μια απορία. Δεν γίνεται να ψηφίσεις δύο.

  • Ναι, το έβαλα να δέχεται μια απάντηση και να κρατάει cookie για να είναι πιο αξιόπιστα τα αποτελέσματα :)
    Κοντεύουμε τους χίλιους!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.