Κερδίστε μέχρι και 700€ αποσύροντας τον παλιό σας βιντεοπροβολέα

Η BSI σας προκαλεί να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να αποκτήσετε σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή τον νέο προβολέα επαγγελματικών προδιαγραφών της BenQ με τον κωδικό SP820. Αποσύρετε σήμερα τον παλιό σας slide, overhead, data, video ή multimedia projector και αποκτήστε τον SP820 σε ειδικά μειωμένη τιμή 1175€ +ΦΠΑ.

Ο SP820 είναι κατάλληλος για επαγγελματική χρήση και χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή φωτεινότητα 4000 ANSI Lumen που διαθέτει. Έτσι, μπορεί εύκολα να προβάλει σε μεγάλους χώρους και μέρη όπου υπάρχει περιβάλλον φωτισμός.

Πιο συγκεκριμένα, ο SP820 είναι ένας προβολέας τεχνολογίας DLP που μάλιστα διαθέτει 5χρώμο τροχό για μεγαλύτερη χρωματική πιστότητα και εξάλειψη του ενοχλητικού φαινομένου rainbow effect. Η ανάλυση του είναι 1024×768 ενώ θα δεχτεί και σήμα με ανάλυση έως και 1400×1050. Διαθέτει είσοδο DVI & VGA (15-pin) για είσοδο με Η/Υ καθώς και μια είσοδο S-Video, μια είσοδο Composite Video και μία έξοδος VGA. Επίσης διαθέτει είσοδο ( και έξοδο ) ήχου ώστε να ακούτε από το ηχείο των 3 Watt που διαθέτει τις παρουσιάσεις σας. Το εξελιγμένο τηλεχειριστήριο του ενσωματώνει laser pointer και διαθέτει mouse control ώστε οι παρουσιάσεις σας να γίνονται εύκολα και με στυλ.

Πέρα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ο προβολέας διαθέτει και επαγγελματική ευσυνειδησία. Έτσι, όπως όλα τα μοντέλα της BenQ, ο SP820 καλύπτεται με 3 χρόνια εγγύηση με επί τόπου αντικατάσταση on site για τον 1ο χρόνο και με 6 μήνες εγγύηση στην λάμπα του.

Επεξεργάστηκε την 11 Ιανουαρίου 2009 22:48

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.