Η Εθνική Ομάδα Bowling Γυναικών «απογειώθηκε» με τη British Airways

Η British Airways έχει στηρίξει ενεργά με τις χορηγίες της τις Εθνικές ομάδες Bowling, όπως την Εθνική ομάδα Νέων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 20ό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που έγινε στη Θεσσαλονίκη, την Εθνική ομάδα Γυναικών, αλλά και γενικότερα το ελληνικό bowling.

Η κυρία Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια της British Airways Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βοηθούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ (ΕΟΜ), ενισχύοντας παράλληλα την παρουσία των εθνικών μας χρωμάτων σε όλες τις σημαντικές και καθιερωμένες διεθνείς διοργανώσεις. Η British Airways θα στέκεται πάντοτε στο πλευρό τέτοιων σημαντικών προσπαθειών».

Από την πλευρά του, ο κ. Αλέξανδρος Τζούνης, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Bowling, τόνισε: «Το αγωνιστικό bowling αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς στη χώρα μας και καθίσταται πλέον υπολογίσιμο στην Ευρώπη, ιδιαίτερα μετά το χρυσό μετάλλιο των Νέων και το χάλκινο των Ανδρών στα αντίστοιχα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τη British Airways που στέκεται στο πλευρό μας, διευκολύνοντάς μας να συμμετάσχουμε σε τόσο σημαντικές διοργανώσεις, από τις οποίες κερδίζουμε εμπειρίες συναγωνιζόμενοι με τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος».

Επεξεργάστηκε την 11 Ιανουαρίου 2009 23:12

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.