Blaupunkt Hamburg MP68 | Με Bluetooth και θύρα USB

Με το νέο Hamburg MP 68 της Blaupunkt μπορείτε να μιλήσετε άνετα για όσο θέλετε στο κινητό σας τηλέφωνο, ενώ οδηγείτε. Χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth, το ραδιόφωνο αναγνωρίζει το κινητό σας τηλέφωνο κάθε φορά που μπαίνετε στο αυτοκίνητο σας. Με το ενσωματωμένο «πληκτρολόγιο κινητού» καλείτε, δέχεστε ή απορρίπτετε τις κλήσεις αφού δείτε ποιος σας καλεί στην οθόνη, χάρη στη λειτουργία μεταφοράς τηλεφωνικού καταλόγου.

Ενώ εσείς μιλάτε από το μικρόφωνο της συσκευής, ο συνομιλητής ακούγεται από τα ηχεία. Έτσι, όλες οι λειτουργίες του τηλεφώνου γίνονται απ’το ραδιόφωνό σας. Εκτός από την πρωτοποριακή του σχεδίαση σας προσφέρει και άριστη απόδοση. Μέσω της θύρας USB συνδέστε το iPod ή οποιοδήποτε MP3 player και με την λειτουργία AudioStreaming, μην χάσετε κανένα αγαπημένος σας τραγούδι ακόμα και απ’το κινητό σας. Με 4.096 χρώματα οθόνης επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο αυτοκίνητο σας.

Χαρίστε στο αυτοκίνητο σας το Blaupunkt Hamburg MP68, οδηγείστε με ασφαλεία και απαλλαγείτε από το άγχος για τις κλήσεις τις τροχαίας.

Επεξεργάστηκε την 17 Απριλίου 2008 13:01

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.