Corallia, Ημέρα Καριέρας στο Κέντρο Καινοτομίας Μικροηλεκτρονικής

Με κεντρικό μήνυμα “Plug yourself into the high-tech market” διοργανώνεται από το Corallia, για 3η συνεχή χρονιά, Ημέρα Καριέρας, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στο Κέντρο Καινοτομίας Μικροηλεκτρονικής στο Μαρούσι. Η ημέρα καριέρας έχει στόχο την προσέλκυση ταλέντων με ικανότητες και γνώσεις για τη στελέχωση των καινοτόμων και ραγδαία αναπτυσσόμενων εταιρειών του Cluster Νάνο/Μικροηλεκτρονικής και Ενσωματωμένων Συστημάτων (mi-Cluster).

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου
12:30-19:00
Κέντρο Καινοτομίας Μικροηλεκτρονικής (Σώρου 12, Μαρούσι)

Η Ημέρα Καριέρας αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για τους υποψηφίους να γνωρίσουν σε βάθος τον δυναμικό αυτό χώρο και απευθύνεται κυρίως σε Ηλεκτρολόγους/Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς, Ηλεκτρονικούς Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, Μηχανικούς Η/Υ, Επιστήμονες Πληροφορικής, Προγραμματιστές, Αναλυτές, Μηχανικούς Δικτύων Η/Υ, Φυσικούς Ημιαγωγών και Στερεάς Κατάστασης, Διαχειριστές Τεχνολογικών Έργων και Προγραμμάτων, ή άλλης παρεμφερούς ειδικότητας που έχουν τη διάθεση να καινοτομήσουν, αναζητώντας προοπτικές σταδιοδρομίας σε έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα στην Ελλάδα.

Κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί στην τοποθεσία: https://career.corallia.org (με Username: HTCI\careerdaycandidate και Password: thinkinnovation), όπου δίνονται πληροφορίες για τις ανοικτές θέσεις εργασίας, και για τις εταιρείες που προσλαμβάνουν.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει διαμορφωθεί ως εξής:
12:30 – 14:00: Eκπαιδευτικό σεμινάριο «CV writing–interviews», όπου εξειδικευμένο στέλεχος σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού θα δώσει χρήσιμες συμβουλές κατάρτισης βιογραφικού σημειώματος και διεξαγωγής συνεντεύξεων για την προετοιμασία της διαδικασίας «match-making».
15:00 – 17:30 «5‐minute, 5-slide speed company presentations»: Σύντομες παρουσιάσεις των εταιρειών του (mi-Cluster).
17:30 – 19:00: Συζήτηση με θέμα «Προοπτικές καριέρας σε έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο χώρο στην Ελλάδα»

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιούνται περιηγήσεις στον Εκθεσιακό χώρο του Κέντρου Καινοτομίας Μικροηλεκτρονικής, όπου εκτίθενται προϊόντα και τεχνολογικά επιτεύγματα των εταιρειών του mi-Cluster.
Περισσότερες πληροφορίες: www.corallia.org

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 15:07

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.