Ψηφιακά Πορτρέτα από την Αφροδίτη Ιωάννου

Τα Ψηφιακά Πορτρέτα ή αλλιώς Digital Portraits είναι ένας νέος και πρωτότυπος τρόπος να μεταμορφώσετε τις αγαπημένες φωτογραφίες σας σε μικρά έργα τέχνης που μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο σας προσθέτοντας τη δική σας πινελιά. Η Αφροδίτη Ιωάννου αναλαμβάνει να δημιουργήσει το δικό σας μοναδικό Ψηφιακό Πορτρέτο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ως avatar στο ίντερνετ.

Η δουλειά που κάνει η Αφροδίτη είναι καταπληκτική. Πρόσφατα φιλοτέχνησε και το δικό μου Ψηφιακό Πορτρέτο που από σήμερα χρησιμοποιώ σε όλες τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και εδώ στο Techblog. Επισκεφθείτε τη σελίδα www.digitalportraits.weebly.com και ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη συλλογή πορτρέτων και άλλων εικονογραφήσεων της Αφροδίτης Ιωάννου. Thank you Aphodite!

Επεξεργάστηκε την 11 Απριλίου 2009 12:05

Σχόλια

  • Βλέποντας και κάποια άλλα στο site της, το δικό σου δε μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Σαν να σε "παχαίνει" λίγο. :P

  • Δεν πεθαίνω κι όλας... το σαγόνι σου είναι τεράστιο λες κι έχεις πάθει τερατογέννεση....

    Fail!

  • Παιδιά, το Ψηφιακό Πορτραίτο που βλέπετε δημιουργήθηκε από 4 φωτογραφίες που έστειλα στην Αφροδίτη, δεν πόζαρα για να με ζωγραφίσει. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί οι φωτογραφίες που είχε διαθέσιμες να μην είχαν καλή λεπτομέρεια στο σαγόνι.
    Αυτό που έχω να πω είναι ότι τα χαρακτηριστικά μου μέτωπο, μάτια, μύτη, αυτιά και στόμα έχουν αποτυπωθεί πιστά.
    Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

  • Αν εσενα σου αρεσει, τι να πουμε..
    Στειλε αλλες φωτο στον καλιτέχνη γιατι και σενα δεν σου άρεσε αλλα εισαι ευγενής

  • Κώστα σε ευχαριστώ πολύ για την αναφορά που έκανες στα Ψηφιακά Πορτραίτα, καθώς και για τα καλά και ενθαρρυντικά σου σχόλια! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το πορτραίτο!

    Όσον αφορά στους κάπως πιο τραχείς χαρακτηρισμούς, όπως "τερατογένεση", δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο, εκτός από το ότι η τεχνοτροπία που χρησιμοποιώ για τα πορτραίτα δεν είναι φωτορεαλισμός. Μετά ... υπάρχει και το ευρέως αποδεκτό "Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους" ;)

    Πολλές ευχές για Καλή Ανάσταση σε όλους!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.