Επισκεφτήκαμε το νέο Fnac στο Μοναστηράκι

Μητροπόλεως 80, δίπλα από την πλατεία Μοναστηρακίου εκεί βρίσκεται το νέο κατάστημα Fnac και αύριο έχει εγκαίνια με δυνατές προσφορές. Σήμερα το μεσημέρι άνοιξε τις πύλες του για τους δημοσιογράφους και δεν έχασα την ευκαιρία να κάνω ένα tour στο κατάστημα. Εντυπωσιάστηκα από την ποικιλία Apple προϊόντων, ναι εκεί θα βρείτε τους νέους iMac και θα μπορέσετε να αγοράσετε το Magic Mouse.

Η διαρρύθμιση του καταστήματος είναι πάρα πολύ φιλική με αποτέλεσμα να συνυπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα και ταυτόχρονα άνετοι διάδρομοι για να κάνετε τη βόλτα σας. Θα βρείτε ειδικά τμήματα-χώρους home cinema, games, βιβλία, CD/ DVD, κάμερες/ φωτογραφικές και μια απίθανη βεράντα στον τελευταίο όροφο με καταπληκτική θέα στην Ακρόπολη.

Ειδικά για αύριο πήρε το μάτι μου το PlayStation Slim στα 249 ευρώ!

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 22:30

Σχόλια

  • Τίποτα τιμές είχε ?

    Υπάρχει τεράστιο θέμα με το Magic Mouse, όλοι οι άλλοι το μοσχοπουλάνε 70 ευρώ το καταραμένο, την ίδια ώρα και στιγμή που η τιμή του σε Αμερική και Αγγλία είναι αντίστοιχη με περίπου 50 ευρώ δικά μας .... grrrrr

  • 72,50 ευρώ το δείχνω στο 1:30 του βίντεο. Οι τιμές είναι αυτές που δίνει η iSquare, δεν νομίζω να υπάρχουν διαφορές από κατάστημα σε κατάστημα, (που προμηθεύεται από iSquare).

  • Από σίγουρη πηγή μαθαίνω ότι ο Πάνος Γερμανός έχει βαλθεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε αγορές μέσω Internet! Αν ισχύουν αυτά που μαθαίνω τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα σκάσει μύτη νέο eshop με καταπληκτικές προσφορές και αποκλειστικά προϊόντα!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.