Έκθεση τεχνολογίας IFA 2009, Το Techblog πάει Βερολίνο

Ετοιμάζουμε βαλίτσες για την καθιερωμένη ετήσια έκθεση τεχνολογίας IFA στο Βερολίνο. Αρχές Σεπτεμβρίου – 4 με 9 – η καρδιά της τεχνολογίας θα χτυπάει στους διαδρόμους του εκθεσιακού κέντρου Berlin Messe, με σύσσωμους του κολοσσούς των ηλεκτρονικών θα διεκδικούν την καλύτερη δυνατή θέση σε περιοδικά, site τεχνολογίας και φυσικά… σε σαλόνια καταναλωτών! Προσκεκλημένοι της Sony Hellas φέτος θα είναι η δεύτερη χρονιά που πάμε IFA μετά την έκθεση του 2006.

Τις ημέρες του Πάσχα είχαμε βρεθεί καλεσμένοι της διοργανώτριας αρχής της IFA, στη Μάλτα… για τα προεόρτια. Αρχές Σεπτεμβρίου θα ανοίξουμε μαζί τις πύλες της έκθεσης και με ζωντανή ανταπόκριση θα ξετρυπώσουμε με βίντεο και φωτογραφίες, τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές τεχνολογίας.

Βασικά εκθέματα των εκθέσεων IFA προέρχονται από την κατηγορία των consumer electronics (ηλεκτρονικών καταναλωτικών), όπως τηλεοράσεις, Blu-ray players, πολυκάναλα συστήματα ήχου, βιντεοκάμερες κ.α. Τα τελευταία χρόνια δεν λείπουν όμως και τα gadget, οι φορητοί υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα, ενώ την παρουσία τους κάνουν και εταιρείες με λευκές συσκευές όπως πλυντήρια, ψυγεία, κλιματιστικά και κουζίνες.

IFA Berlin Messe

Επεξεργάστηκε την 18 Αυγούστου 2009 17:52

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.