LG Electronics | Μέλος του LCD TV Association

Η LG Electronics αποτελεί πλέον μέλος του LCD TV Association (LTA), έναν διεθνή, μη κερδοσκοπικό σύνδεσμο marketing που στόχο έχει να πληροφορήσει, να προωθήσει, να βελτιώσει και να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των μελών της εφοδιαστικής αλυσίδας των LCD τηλεοράσεων. Ο οργανισμός LCD TV Association εστιάζει κυρίως στη θέσπιση υψηλών standards τόσο για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην προώθηση των LCD τηλεοράσεων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο «πράσινος τίτλος» και το λογότυπο που τον πλαισιώνει, ο οποίος αποδίδεται στις LCD τηλεοράσεις που καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και κουράζουν τα μάτια πολύ λιγότερο από ότι τα συμβατικά μοντέλα.

Σύμφωνα με το DisplaySearch, η LG αποτελεί πλέον την τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία στον κλάδο των LCD τηλεοράσεων, έχοντας ξεπεράσει τη Sharp και τη Philips το πρώτο τρίμηνο του 2008. Έχει πουλήσει συνολικά 2,2 εκατομμύρια τηλεοράσεις LCD, κατακτώντας μερίδιο 10,5% της παγκόσμιας αγοράς.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.