Η Loewe αλλάζει αντιπρόσωπο

Η εταιρία ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε που αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα και Κύπρο γνωστές εταιρίες Ήχου και Εικόνας, ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή των κορυφαίων οπτικοακουστικών συστημάτων της εταιρίας LOEWE για την Ελλάδα.

H εταιρία LOEWE AG είναι διεθνής εταιρία κύρους, πρωτοπόρος σε ολοκληρωμένες λύσεις εφαρμογών οπτικοακουστικών προϊόντων που διακρίνονται για την υψηλή τεχνολογία και το design τους.

Οι τηλεοράσεις της εταιρίας LOEWE έχουν διακριθεί και τιμηθεί με μια σειρά βραβείων για την καινοτόμο τεχνολογία και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους. Τελευταία σημαντική διάκριση της εταιρίας είναι η απονομή βραβείου στην έκθεση IFA 8/07 με το “IFA PreView Award” για την νέα ασύρματη τηλεόραση LOEWE “Connect TV”.

Η έδρα και τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στο Kronach της Γερμανίας, και διαθέτει διεθνές αναπτυγμένο δίκτυο αντιπροσώπων και θυγατρικών ανά τον κόσμο.

Επεξεργάστηκε την 16 Μαρτίου 2008 13:16

Σχόλια

  • Exω μια 32αρα ACCORDE σε πολυ καλη κατασταση και θελω μια PLASMA μεγαλη.Αν γινετε ανταλλαγη και ποσο επιπλεον να σας δωσω.Ειμαι ευχαριστημενος και δεν θελω να αλλαξω μαρκα.Σας ευχαριστω

  • Eχω Loewe τηλεόραση και είμαι ευχαριστημένος και η επόμενη πάλι Loewe θα είναι!!!

  • ενα τηλεφονο για επικοινονια για να δο απο κοντα τα μοντελα τηλεορασεον ευχαριστο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.