Multirama, 2ο κατάστημα στην Πάτρα

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το 2ο κατάστημα της Multirama στην Πάτρα (οδός Πατρών – Κλάους 250) την επίσημη ημέρα του opening, περιηγήθηκε στα 700 τμ του καταστήματος, ενημερώθηκε για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από τους experts του είδους και συμμετείχε στο show του δημοφιλή παρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου. Μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και γιορτής, οι πολίτες της Πάτρας υποδέχτηκαν θερμά την νέα επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρίας, διασκέδασαν και κέρδισαν πλούσια δώρα.

Το νέο μεγάλο κατάστημα Multirama διαθέτει σύγχρονους χώρους για άνετη περιήγηση στο εσωτερικό του με έμφαση στην τμηματική έκθεση των προϊόντων και εύκολη πρόσβαση στα πιο εξελιγμένα gadgets και είδη τεχνολογίας.
Το νέο κατάστημα Multirama στην Πάτρα αναμένεται να ισχυροποιήσει την παρουσία της εταιρίας στο Νομό Αχαΐας, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η Multirama παρέχει μία εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων τεχνολογίας όπως PCs , Lap tops, Gadgets, Gaming, αναλώσιμα, κινητή τηλεφωνία και internet αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες after sales με στόχο την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση του κοινού της Πάτρας.

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2021 7:58

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.