Public Digital Film Festival, Αγωνία για τους νικητές

Περισσότερες από 200 ομάδες νέων, επίδοξων σκηνοθετών συμμετείχαν στο πρώτο φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους, Public Digital Film Festival που διοργάνωσε το Public. Οι υποψήφιοι του διαγωνισμού εξάντλησαν τη δημιουργικότητά τους οργάνωσαν την παραγωγή, έγραψαν σενάρια, επιμελήθηκαν σκηνικά και ρούχα και έφτιαξαν τις πρώτες τους ψηφιακές ταινίες χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές φωτογραφικές και κάμερες.

Ο Λάκης Λαζόπουλος (πρόεδρος της επιτροπής) , ο Αλέξης Αλεξίου – Σκηνοθέτης, η Βένια Βέργου – Κριτικός κινηματογράφου Aθηνοράματος, ο Αλέξανδρος Βούλγαρης – Σκηνοθέτης, η Στεφανία Γουλιώτη – Ηθοποιός, ο Γιώργος Καπουτζίδης – Σεναριογράφος – Ηθοποιός, η Όλγα Κουκλάκη – Μουσικός, ο Γιώργος Λάνθιμος – Σκηνοθέτης, η Ζέτα Μακρυπούλια – Ηθοποιός, η Λουκία Μιχαλοπούλου – Ηθοποιός, ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος – Σκηνοθέτης, η Δανάη Σκιάδη – Ηθοποιός και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Ηθοποιός επέλεξαν τις 3 καλύτερες ψηφιακές ταινίες.
Μια ακόμα ταινία επιλέχτηκε από το κοινό.

Οι νικητές θα βραβευθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στο χώρο Visual Art του Athens Digital Week στη Τεχνόπολις στο Γκάζι.

Σχόλια

  • Μερικά στατιστικά στοιχεία:

    Σύνολο συμμετοχών: 210 video

    Συμμετοχές ανά κατηγορία:
    Κάντο όπως θες: 105
    Βιβλίο μικρού μήκους: 10
    Video clip στα μέτρα σου: 95

    Επισκεψιμότητα site μέχρι σήμερα:
    9068 άνδρες = 64%
    5100 γυναίκες = 36%

    Ηλικία επισκεπτών:
    13-17 ετών = 7%
    18-24 ετών = 25%
    25-34 ετών = 38%
    35-44 ετών = 14%
    45-54 ετών = 12%
    55+ = 4%

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.