Techblog forum, Οι νικητές του διαγωνισμού

Το Techblog forum φιλοδοξεί να γίνει μια μεγάλη παρέα τεχνολογίας συγκεντρώνοντας το καλύτερο κοινό του ελληνικού ίντερνετ. Μέσα σε λίγες ημέρες λειτουργίας, μετράει ήδη 200 εγγεγραμμένους χρήστες και πολλές εκπλήξεις για το επόμενο διάστημα. Ο πρώτος διαγωνισμός με δώρο δύο Sony MP3 player ολοκληρώθηκε και αναδείχθηκαν οι νικητές. Η απόδειξη που πήρα από το ταβερνάκι της Θεανώ στο Γαλατά Τροιζήνας όπου και πέρασα το τριήμερο στέλνει στο σπίτι των νικητών από ένα Sony MP3.

Νικητές είναι τα μέλη Kuja https://techblog.gr/forum/member.php?u=15 και Maraki_GR https://techblog.gr/forum/member.php?u=37 και προέκυψαν από την ώρα έκδοσης της απόδειξης 15:37. Γίνε τώρα μέλος στο Techblog forum και διεκδίκησε ένα πολύ μεγάλο δώρο που θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες. Techblog forum, ελληνικό forum για τις νέες τεχνολογίες.

Σχόλια

  • Το forum έχει περίπου 200 μέλη ενώ η ώρα 59 λεπτά. άρα 200-59=141 μέλη έμειναν εκτός της κλήρωσης, ενώ τα 24 πρώτα μέλη είχαν διπλές πιιθανότητες να κερδίσουν. Αλλή φορά καλό θα ήταν να γίνει κανονική κλήρωση.

  • Καλησπέρα, έχεις δίκιο όπως το θέτεις. Τώρα το αντιλαμβάνομαι και εγώ. Το θέμα είναι ότι αυτό με την κλήρωση και την απόδειξη έγινε αυθόρμητα, δηλαδή σκέφτηκα να το κάνω με κάποιους αριθμούς που θα έβγαζε η απόδειξη. Επειδή αν επέλεγα για παράδειγμα κάποιους αριθμούς από το τηλέφωνο ή το ΑΦΜ του καταστήματος, μπορεί να έλεγε κάποιος γιατί δεν διάλεξες τους δίπλα, έτσι είπα να το κάνω με την ώρα που διακρίνονταν δυο μοναδικά νούμερα.

    Σε κάθε περίπτωση έχεις δίκιο πάντως. Αισθάνομαι άσχημα τώρα. Ζητάω συγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη.

    Θα επανέλθω με πολύ μεγάλο διαγωνισμό και θα γίνει ζωντανή κλήρωση με χαρτάκια μέσα από κληρωτίδα.

  • Δηλαδή θέλω να πω ότι αυτό που λες έχεις δίκιο αλλά μου θυμίζει το email που έλαβα όταν με παρόμοιο τρόπο δώσαμε το ASUS Eee PC 900. Εκεί χρησιμοποιήσαμε τους αριθμούς του serial number και κάποιος μου έστειλε email ότι ήταν από πριν καθορισμένο το ποιος θα κέρδιζε.
    Μα δεν ξέραμε από πριν το serial, όταν μου το έστειλαν για να το κληρώσω, ήταν το πρώτο-τυχαίο κομμάτι που πήραν από την αποθήκη.

    Το ίδιο έγινε και με την απόδειξη. Δεν είχα αποφασίσει ότι θα το πάρουν ένας από τα 59 πρώτα μέλη. Και στην τελική δεν γνωρίζω κανέναν από τους δύο.

  • οπως και να εχει ειναι ενας πολυ πρωτοτυπος τροπος αναδειξης των νικητων :)
    μου αρεσε πολυ

  • Κανονικά πρέπει να ακυρωθεί και να επαναληφθεί η κλήρωση κανονικά. ΟΚ, δεν ήξερες τα μέλη και έγινε άθελά σου αλλά ο τρόπος της κλήρωσης ήταν πολύ άδικος και δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια. Κάποιοι λίγοι (1-23) είχαν 2 πιθανότητες να κερδίσουν, κάποιοι (24-59) είχαν 1 και οι υπόλοιποι καμμία. Πολύ ωραία κλήρωση (!) Δεν πιστεύω πως είναι λύση να γίνει άλλη κλήρωση με άλλο δώρο. Πρέπει αυτή να επαναληφθεί σωστά. Αλλιώς πολύ εύκολα εξασφάλισες 200 μέλη σε ένα τεχνολογικό φόρουμ..

  • amorphis, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να επαναλάβω τον διαγωνισμό για τους εξής λόγους, θα παραπονεθούν τα δυο μέλη που κέρδισαν και δεν μπορώ να βρω άλλα 2 MP3 για όλους εσάς τους υπόλοιπους που ευχαριστώ πολύ που συμμετείχατε.
    Είναι λάθος μου, το παραδέχομαι αλλά σκοπεύω να επανορθώσω με άλλο πολύ μεγάλο δώρο και ζωντανή κλήρωση.

  • Προσωπικά δεν ενίσταμαι για το δώρο (έχω mp3 player), αλλά για το "γαμώτο" της υπόθεσης. Έτσι κι αλλιώς δε γνωρίζω σε ποια κατηγορία ανήκω και τί πιθανότητες είχα στην κλήρωση. Έχουν ξαναγίνει λάθη στις κληρώσεις και έχουν επαναληφθεί.

    Οι τυχεροί κανονικά θα έπρεπε να αναλογιστούν πως ναι μεν κέρδισαν αλλά η "κλήρωση" ήταν άδικη... και φαντάζομαι πως δεν επικοινώνησες καν μαζί τους να συζητήσεις το θέμα.

    Άσε που για να επανορθώσεις με τον 2ο διαγωνισμό πρέπει να μη δώσεις καμία ευκαιρία στους αριθμούς 1-23, 1 ευκαιρία στους αριθμούς 24-59 και 2 ευκαιρίες στους υπόλοιπους αριθμούς...σωστά; :)

    Και γενικεύοντας το θέμα...με κάτι τέτοιες "κληρώσεις" χάνουμε δουλειές, θέσεις σε μεταπτυχιακά, ευκαιρίες, δώρα σε διαγωνισμούς, ...

  • amorphis, αν πας στη σελίδα με το profile σου θα δεις στο URL τον αριθμό σου, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. Για τα επαναλαμβανόμενα λάθη, αναφέρεσαι σε διαγωνισμούς του Techblog; Δεν θυμάμαι να έχει δημιουργηθεί ξανά θέμα και έχουμε κάνει πάνω από 15-20 διαγωνισμούς και με πολύ πιο ακριβά δώρα. Οι διαγωνισμοί του Techblog είναι αδιάβλητοι και κανένας δεν έχει παραπονεθεί ίσα ίσα που στις περισσότερες περιπτώσεις, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες αφήνουν σχόλια με τα καλορίζικα στους νικητές.

    Πιστεύω ότι το γενικεύεις πολύ το θέμα, και συγκρίνεις σοβαρά ζητήματα όπως διαγωνισμούς για εύρεση εργασίας, με τους αθώους διαγωνισμούς του Techblog που μόνο χαρά θέλουν να προσφέρουν.

    Σε ότι αφορά με τον Μεγάλο Διαγωνισμό που ετοιμάζουμε, αυτός δεν θα βασίζεται μόνο στην τύχη, αλλά και στην παρατηρητικότητα και δεν μπορώ να αποκλείσω κανέναν συμμετέχοντα.

  • Όχι βρε δεν εννοούσα διαγωνισμούς του Techblog :) Εξάλλου στο πρώτο μου σχόλιο είπα πως δε μας έχετε συνηθίσει σε αδικίες! Είπα ότι λάθη γίνονται στις κληρώσεις διαγωνισμών και έχουν επαναληφθεί (όχι τα λάθη, οι κληρώσεις!!!). Και αυτό έπρεπε να γίνει και σ' αυτήν την περίπτωση.

    Ναι οκ είδα τον αριθμό μου αφού έγραψα το ποστ..μηδέν πιθανότητες είχα!

    Όπως και να 'χει, οκ, την άποψή μου την είπα. Ένας πολύ άδικος διαγωνισμός που θα μπορούσε να διορθωθεί αν υπήρχε θέληση. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, έστω κι αν δε με ικανοποίησαν.

  • Ok :) Επαναλαμβάνω και πάλι πως ήταν άστοχη η κλήρωση, θα προσπαθήσω να μην επαναληφθεί παρόμοιο λάθος.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.