1st Techblog Workshop, Θα δούμε από κοντά το HTC Hero

Ωραία όλα αυτά τα κινητά που δοκιμάζουμε και παρουσιάζουμε αποκλειστικά στο Techblog. Μπορεί οι παρουσιάσεις να γίνονται πιο άμεσες με τα βίντεο στο TechblogTV, τίποτα όμως δεν συγκρίνεται από ένα live hands on. Να πιάσεις εσύ ο ίδιος στα χέρια σου και να δουλέψεις τα κινητά. Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των φίλων της τεχνολογίας, γεννήθηκε η ιδέα του Techblog Workshop. Μικρός αριθμός συμμετεχόντων, θα συγκεντρωνόμαστε σε κεντρικά καφέ της Αθήνας και θα βλέπουμε από κοντά, θα αγγίζουμε, όλα τα τελευταία μοντέλα κινητών που έρχονται για δοκιμή στο Techblog.

Στα χέρια μας έχουμε το HTC Hero και γνωρίζω από τα σχόλια και τα μηνύματά σας ότι σας ενδιαφέρει πολύ. Προτείνω λοιπόν να συγκεντρωθούμε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στην πλατεία Συντάγματος και να κάτσουμε κάπου να πιούμε ένα χυμό ή μια μπύρα και να δείτε από κοντά το HTC Hero!

Θα ήθελα τα σχόλιά σας σχετικά με την ημέρα και την ώρα συνάντησης του 1ου Techblog Workshop. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, στείλτε μου ένα email εδώ με Θέμα: 1st Techblog Workshop. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στο τέλος θα γίνει κλήρωση με δωράκι που έφερα από την έκθεση IFA. Να σημειώσω ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Επεξεργάστηκε την 10 Οκτωβρίου 2009 14:28

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.