Vodafone Καρτοκινητή, Unlimited ομιλία και SMS προς όλη τη Vodafone

Η Vodafone, έχοντας θέσει προτεραιότητά της να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της και έχοντας λάβει υπόψη τις σημερινές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, φέρνει στην Ελληνική αγορά μία ξεκάθαρη, απλή και σαφή πρόταση που καλύπτει τις ανάγκες των συνδρομητών της Καρτοκινητής για απελευθερωμένη και οικονομική επικοινωνία.

Η Vodafone φέρνει την Unlimited επικοινωνία και στην καρτοκινητή παρέχοντας στους συνδρομητές της αποκλειστικά και για πρώτη φορά:
– Δωρεάν απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS για ένα μήνα προς όλους τους αριθμούς Vodafone, συμβολαίου και καρτοκινητής με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10 ευρώ, και το ποσό της ανανέωσης μένει στη διάθεση του συνδρομητή για να το χρησιμοποιήσει όπως και όποτε θέλει.

Είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές των πακέτων καρτοκινητής της Vodafone, υπάρχοντες και νέους, και πιο συγκεκριμένα για το Vodafone CU, το Νέο Καρτοκινητό Vodafone, το Vodafone International και το Καρτοκινητό Ολυμπιακός.

Η διάρκεια ισχύος του δωρεάν χρόνου ομιλίας και των SMS είναι ένας μήνας από την ημερομηνία ανανέωσης.

Το Vodafone Unlimited της Καρτοκινητής Vodafone ενεργοποιείται απλά καλώντας δωρεάν στο 1286 και θα ισχύει έως και 30/06/2011.
Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με μηνιαίο όριο 1.500 λεπτά χρόνου ομιλίας και 1.500 sms προς όλους τους αριθμούς συμβολαίων και καρτοκινητής Vodafone.
Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ 19% και Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας 12%.

Επεξεργάστηκε την 29 Ιανουαρίου 2010 13:42

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.