Μεγάλος Διαγωνισμός WIND, Κερδίστε ένα Motorola Milestone

Το Motorola Milestone το γνωρίζετε, όπως επίσης γνωρίζετε ότι θα το βρείτε αποκλειστικά και μόνο μέσα από τα καταστήματα της WIND ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND L ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ WEB ‘N’ MAIL 120MB. Με λειτουργικό σύστημα Android 2.1, οθόνη multi-touch 3,7 ιντσών, κάμερα 5 Megapixels και full QWERTY πληκτρολόγιο, το Motorola Milestone έχει αφήσει σε όλους μας τις καλύτερες εντυπώσεις. Κάντε το δικό σας λαμβάνοντας μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Techblog και της WIND.

UPDATE Δευτέρα 17/5/2010 – Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και νικητής είναι το σχόλιο συμμετοχή 714 (tassos, Τετάρτη 05/05/10 στις 21:34 είπε: poli kalo!). Ο νικητής έχει ενημερωθεί με email για την παραλαβή του δώρου. Δείτε το βίντεο της κλήρωσης. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

Ο διαγωνισμός
Η διαδικασία είναι απλή. Αφήνετε σε αυτό εδώ το post ένα σχόλιο συμμετοχή μέχρι και την Κυριακή 16 Μαΐου στις 23:59 και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email για την παραλαβή του Motorola Milestone (σκέτη τη συσκευή χωρίς δέσμευση με κάποιο συμβόλαιο).

Προσοχή: Διπλές και τριπλές συμμετοχές δεν θα γίνονται δεκτές και θα ακυρώνονται.
Μην βάζετε τα email και τα ονόματα φίλων, συγγενών κ.τ.λ. Μια συμμετοχή ο κάθε ένας!
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το διαγωνισμό, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Κάντε εγγραφή στη σελίδα του Techblog στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλους τους νέους μας διαγωνισμούς. Καλή επιτυχία σε όλους!

Επεξεργάστηκε την 17 Μαΐου 2010 18:48

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.