100 λόγοι για να κάνεις jailbreak την iΣυσκευή σου [video]

Δεν υπάρχει περίπτωση να είστε κάτοχος iPhone ή iPad και να μην έχετε αναρωτηθεί μια φορά τι είναι το jailbreak και τι θα κερδίσετε αν το κάνετε. Στο παρακάτω βίντεο-υπερπαραγωγή μέσα σε 3 λεπτά μπορείς να πάρεις μια ιδεα για αυτό το περίφημο jailbreak και αν θέλεις να μάθεις περισσότερα και πιο αναλυτικά ακολουθεί ο σχετικός σύνδεσμος.

Bonus η κοπελιά στο τελος του βίντεο που θα κάμψει όλες τις αντιστάσεις σου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το βίντεο εδώ.

Σχόλια

  • Προσωπικά πιστεύω ότι το Jailbreak κάνει το iOS
    -ένα αξιόλογο OS αλλά κακά τα ψέματα πολύ περιορισμένο-
    το καλύτερο που μπορεί να μπει σε μια συσκευή.

    Αλλά...

    Δεν συμφωνώ απόλυτα με την κοπελιά για το "100% Safe"...

    Ας το παραδεχτούμε,
    όταν σηκώνεις τα κάγκελα, μην περιμένεις μόνο εσύ να αρχίσεις να τρέχεις έξω...
    αφήνεις και τους άλλους να μπουν μέσα...

  • @Manos Unstable εικονα σε επαφη μπορεις να βαλεις...το video εννοει η εικονα αυτη να εμφανιζεται διπλα στο ονομα οταν κανεις scroll για να το ψαξεις μεσα στις επαφες σου...η εικονα εμφανιζεται μονο οταν μπεις στις πληροφοριες της καθε επαφης

  • Γιατί ακόμα συνεχίζουν να ονομάζουν τη συγκεκριμένη τηλεφωνική συσκευή: smartphone?????

  • εγώ είμαι κατά του Jailbreak για πολλούς λόγους... Από τους σημαντικότερους θεωρώ ότι μου αποδυναμώνει την μπαταρία και επίσης αφού έχεις τον ένα ντ@β@τζή να σου πουλάει apps μέσω του iTunes, γιατί να βάλεις και δεύτερο να κάνει το ίδιο - Cydia...;;;;;

  • tainia: δεν συμφωνω με τη μπαταρια,στο 4s εχω ακομα και live wallpaper και κραταει 2 μερες κανονικη χρηση.

    με Jailbreak εχεις adroid και ios μαζι αλλα πιο σταθερο,το καλυτερο που μου αρεσει ειναι το htc sense :D

  • Αφού είστε ευχαριστημένοι με τα τόσο καταπληκτικά Android σας αφήστε μας στην ησυχία μας και πάτε να κάθεται καμιά αναβάθμιση στου ICS το οποίο το έχει όλο και όλο 1,6% αυτών που έχουν Android και αφήστε μας με τα τόσο χάλια και πανάκριβα iPhone μας!!

  • Και που ολα αυτα που δειχνει το βιντεο για να γινουν θελει απιστευτες ωρες ψαξιματος, πολλα και διαφορα sources στο cydia και ενα καρο packages που πρεπει να εγκατασταθουν, μην νομιζει κανεις δλδ, με το που κανει jailbreak το iphone του θα εμφανιστουν ολα αυτα με την μια.

    Α και ναι, δεν θα γινει android ποτε στο θεμα διαμορφωσης και δυνατοτητων, απλα και το κυριοτερο απο ολα ειναι οι cracked εφαρμογες, παλι δεν γλυτωνεις οριστικα απο τo itunes το χειροτερο πραγμα που ερχεται με την αγορα μιας i συσκευης δλδ.

  • Εχω iPad2 και Galaxy s3, το iPad2 ειναι για πεταμα ειτε κανεις jailbreak ειτε οχι.Για γελια.Ποσο μ@#$%^ς ημουν και δεν πηρα Galaxy Tab .Ολοκληρη διαδικασια για να βλεπω ταινιες (και οχι βιντεο) απο usb !!!! Για τον φιλο που ανεφερε το 1,6% : περασε ο καιρος και πλεον το iphonaki δεν ειναι ουτε καν τριτο στα συγκριτικα των γνωστων ξενων περιοδικων (galaxy s3,HTC one,Xperia).
    Καληνυχτα apple.....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.