Η εφαρμογή Τηλέφωνο της Google έγινε διαθέσιμη για περισσότερες συσκευές

, Η εφαρμογή Τηλέφωνο της Google έγινε διαθέσιμη για περισσότερες συσκευές

Η Google έχει αρκετές εφαρμογές που κυκλοφορεί μόνο για συγκεκριμένες συσκευές της και σε συγκεκριμένες εκδόσεις Android. Μία από αυτές είναι και η εφαρμογή Τηλέφωνο, η οποία ήταν διαθέσιμη μόνο για Pixel και Android Go συσκευές.

Φαίνεται πως η εταιρεία αποφάσισε να γίνει λίγο πιο “ελαστική”, προσφέροντας την δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής Τηλέφωνο για περισσότερες συσκευές. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη πλέον στο Play Store, με το Android Police να επιβεβαιώνει την επιτυχή λήψη της σε Asus Zenfone 6, Oppo Find X2 Pro και LG V60.

Εμείς δοκιμάσαμε επιτυχώς την εφαρμογή σε LG G8X Dual Screen, χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ είναι διαθέσιμη προς κατέβασμα και στα Sony Xperia 5, Nokia 9 και Xiaomi Mi Mix 3.

Δυστυχώς, η εφαρμογή παραμένει μη διαθέσιμη για μεγάλους κατασκευαστές Android όπως η OnePlus και η Samsung. Σύμφωνα με το XDA ο λόγος αποκλεισμού αυτών των δύο εταιρειών είναι η έλλειψη της κοινής βιβλιοθήκης που χρησιμοποιεί η εφαρμογή, κάτι που θα πρέπει να αλλάξει αν θέλουν οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή της Google.

Για όλους τους υπόλοιπους κατόχους smartphones, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play Store και να μας πείτε αν δουλεύει για εσάς, σε ποια συσκευή και τι έκδοση Android τρέχετε.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ελευθέριος

Δεν μας είπατε όμως τι κάνει αυτή η εφαρμογή

Kostas

Πραγματοποιείς κλήσεις

Ιωάννης jb

Παίρνεις τηλέφωνο ρε δικέ μου! τι θέλεις να κάνει;

merci

ΘΕΟΣ! χαχαχαχαχαχα. Ρε ελευθεριε, ελεος 😀

Panagiotis

Σε redmi note 5 δεν

Θοδωρής Χ.

Σε Samsung Note 5, με Resurrection Remix V 7.0.3.( Rom, με πολλά στοιχεία από Lineage), λειτουργούσε κανονικά. Χθες, που άλλαξα Rom και εγκατέστησα την Floyd V 5.1 (Port Rom Note 8 σε Note 5), στο Play Store βγάζει την ειδοποίηση ότι δεν είναι συμβατή με τη συσκευή.

Ειρήνη

Στο δικό μου mi mix 3 δεν είναι διαθέσιμη

Kostas-DOHA

Huawei Mate 10 Lite – Android 8 – Δεν κατεβαίνει

Νίκος

Στο xiaomi mi 9 Lite ήταν εγκατεστημένη από την αρχή.

Νικος

Στο redmi k20 pro ήρθε εγκατεστημένη από το εργοστάσιο

SUPS 👨‍⚖️

Ενα πλεονεκτημα της… εφαρμογης αυτης σε σχεση με την stock καθε εταιρειας?

Νίκος Μιχος

Ulefone note 7 pro δεν είναι συμβατή.

Λίλα

Με το Samsung Galaxy S9+ μου δεν είναι συμβατή η εφαρμογή 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.