6snap, Νέο ανεπίσημο Snapchat app για τα Windows Phone

Το Snapchat μας απασχόλησε τελευταία επειδή ο Evan Spiegel, CEO της δημοφιλούς υπηρεσίας αρνήθηκε πρόταση εξαγοράς από το Facebook ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων (φημολγοείται ότι αρνήθηκε και πρόταση της Google). Η εφαρμογή βρίσκεται στα App Store και Google Play για τις πλατφόρμες iOS και Android, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη εφαρμογή για τα Windows Phone.

Ευτυχώς για την Microsoft, υπάρχει ο Rudy Huyn, που έχει αναπτύξει ιδιαίτερα δημοφιλείς εφαρμογές για την πλατφόρμα των Windows Phone όπως τα 6sec (Vine), 6tag (Instagram) και τώρα ήρθε η ανεπίσημη εφαρμογή για το Snapchat με την ονομασία 6snap. Η εφαρμογή φέρνει επίσης υποστήριξη Live Tile και το χαρακτηριστικό “Stories” (δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ τους πολλών μηνυμάτων), το οποίο χρησιμοποιείται από τους μισούς χρήστες του Snapchat.

Σύμφωνα με τον Spiegel το 70% των χρηστών του Snapchat είναι γυναίκες. Επίσης 400 εκατομμύρια μηνύματα – τα οποία μετά από 10 δευτερόλεπτα εξαφανίζονται, σαν να μην υπήρξαν ποτέ, εκτός και αν κάποιος “τραβήξει” screenshot του μηνύματος – αποστέλλονται σε καθημερινή βάση. Μπορείτε να κατεβάσετε το 6snap από εδώ.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Βαρνάβας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.