Adobe Photoshop Express, τώρα διαθέσιμο και σε Windows Phone

Αν και καθυστερημένα η Adobe αποφάσισε να διαθέσει το Photoshop Express για τους κατόχους Windows Phone συσκευών. Η εφαρμογή μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη σε Android, iOS, ακόμα και οι χρήστες Windows 8 είχαν πρόσβαση στο mobile app εδώ και καιρό αλλά όχι οι χρήστες Windows Phone. Αυτό αλλάζει και η εφαρμογή θα διατίθεται από το Windows Phone Store.

Αυτό που κάνει το Photoshop Express είναι επεξεργασία φωτογραφιών όπως περικοπή, περιστροφή και πολλά άλλα τα οποία θα ζητάνε και in-app purchase. Είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Ιουνίου 2014 18:06

Σχόλια

  • Ωραία εφαρμογή και επιτέλους διαθέσιμη και στα windows phone.Παρόλα αυτά μια είναι η εφαρμογή της adobe που λείπει από όλες τις mobile συσκευές εδώ και χρόνια αλλά όλοι μας θα την θέλαμε.Φυσικά μιλάω για το flash player...

  • Καταλαβαινω απολυτα. Αρκετα site ειναι ακομη με ταμπελιτσες, λειτουργια και animation με flash player.

    Το photoshop mobile ουτε ηξερα οτι υπηρχε mobile και δε σφαξανε να πληρωσω in app, καλυτερα στο Pc η απο αλλες εφαρφογες.

  • Πολύ καλή εφαρμογή (windows 8.1 laptop). To καλύτερο βέβαια για μένα είναι η επιλογή reduce noise είναι επί πληρωμή μέσα στην εφαρμογή κοστίζει περίπου 5 ευρω αλλά πραγματικά δεν υπάρχει για κάποιον που δεν γνωρίζει επεξεργασία εικόνας όπως εγώ, απλά μεταμορφώνει ολοκληρωτικά την εικόνα.

  • Ανεπίσημα στο android υπάρχει flash player που λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις. Όσο για την εφαρμογή καλό είναι που ανεβαίνει το store των wp.

  • @nikos
    (Αν και οι πιστοποιήσεις καλής λειτουργίας από την Adobe σταμάτησαν να δίνονται, το flash στο Android παίζει μέχρι και σήμερα, μέχρι και στο "L Preview".)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.